Samsung Display geleceğin telefonlarında dikkat çeken tasarıma yer verecek

Samsung Display geleceğin telefonlarında dikkat çeken tasarıma yer verecek
Samsung tarafından yeni ekranlar geliştirilmeye devam ederken çerçevesiz olması ilgi odağı haline geldi. Ekran altı kamera ile gerçek bir çerçevesiz telefonlar piyasaya sürülmeyi bekliyor. Samsung Display tanıtımı...

Samsung Display’in iPhone’lar için de ekran üretimi başlarken daha fazla kişinin bu gelişimden faydalanması için harekete geçildi. The Elec ve OLED-info tarafından bildirildiği üzere, bir ticaret fuarında Samsung, 3D laminasyon ve kenar parlaklık kontrolü teknolojisi kullanılarak telefonlar üzerinde çerçevesiz ekran üretimi başlatıldı.

Samsung Galaxy S23 Ultra, kavisli ekran yapısından ötürü birçok telefondan daha geniş ekrana sahip olurken alt ve üst kesimlerinde çerçeveler mevcuttur. Sorun olarak görülmesede, bu çerçevelerin tamamen ortadan kaldırılması, Galaxy S24 Ultra olarak isimlendirilerek tamamen ekran olup sıfır çerçeve olması üzerinden imkanlar tanınması bekleniyor.

samsung

Bu gelişmenin ilginç konuları ele alınırken Samsung Display’in Apple’ın iPhone’ları için de ekran üretmesinden ötürü bu ekran teknolojisinin Apple’ın üst seviye akıllı telefonlara yansıtılması olabilir.

Samsung Display’in geliştirilmiş UPC’si ya da bu zamana kadar üzerinde gerçekleştirdiği gelişmeler sonraki Galaxy Z Fold telefonunda kullanıcılara sunulacak. Bununla beraber bu tür teknolojiler Apple’ın da gelecekteki telefonlarına sızabilir.

Son Haberler