Samsung, katlanabilir telefondan sonra 'yuvarlanabilir' telefona geçiyor

Samsung, katlanabilir telefondan sonra 'yuvarlanabilir' telefona geçiyor
Samsung yeni cihazlarını piyasaya sürmeye devam ederken katlanabilir OLEF panellerle beraber daha esnek ve kıvrılabilir ekranlar üzerinde çalışmalar başladı. Gelen iddialar üzerine Samsung yuvarlanabilir ekranlı olarak hizmet verecek.

Samsung Display 2023 yılının başlarında küçük bir form faktörüne dönüşebilen bir OLED ekran kullanıcılara sunmuştu. Gelen bilgiler doğrultusunda Samsung aslında böyle bir yuvarlanabilir OLED ekran kullanan bir telefonu çıkaracağı konuşuluyor. Konu hakkında bilgiler şekillenmeye devam ederken yuvarlanabilir ekran için tüm detaylar haberimizde.

Samsung'un yuvarlanabilir ekranı üzerinden bilgiler sızdırılmaya devam ederken 2025 yılında yeni telefonun piyasada yer alacağı belirtildi. Galaxy Z Flip 7 ve Galaxy Z Fold 7 ile birlikte tanıtabilir. Yuvarlanabilir ekranlı telefonun geliştirilmiş bir UPC özelliğinin olacağı konuşulmaya başlandı. Cihaz yapısı itibariyle de uçtan uca çerçevesiz ekran düzenlenecek.

yuvarlanabilir ekran

Bununla beraber Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold serileriyle Z şeklindeki katlanabilir formu sayesinde kusursuz olan Samsung, yuvarlanabilir ekranlı ve çift katlanabilir ekranlı tabletlerle beraber dönüştürülebilir hale getirilecek.

Son Haberler