Samsung'un yeni modeli çıkmadan sızdırıldı: Galaxy M34 özellikleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni modeli çıkmadan sızdırıldı: Galaxy M34 özellikleri ortaya çıktı
Akıllı telefon sahibi olmak isteyen insanlar yeni modelleri merakla araştırıyor. Peki Galaxy M34 modelin özellikleri neler? Tüm detaylar haberimizde.

Akıllı telefon markalarını sık sık bir üst modellerini kullanıcılarına sunuyor. Samsung Galaxy M34 modelin özellikleri sızdırıldı! Peki fiyatı ne kadar olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GALAXY M34 ÖZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Samsung markası sık sık üst modellerini piyasaya göre daha uygun fiyatlarla kullanıcılarıyla paylaşıyor. Samsung Galaxy M34 modelin ilk olarak Hindistan'da resmi olarak tanıtılması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefon mavi ve yeşil renkleriyle çıkacak. Yeni modelde üçlü kamera tasarımı olacak ve kavisli bir tasarım modeli olacak. Full HD+ ekran çözünürlüğü olması beklenen Galaxy M34 modelin 6.6 inç ekranı olması bekleniyor. 

Galaxy M34 Model Özellikleri Sızdırıldı

Sızdırılan bilgiler arasında ön kamerası sebebiyle çentikli bir tasarımı olması ve Dimensity 7050 işlemci tercih edilmesi de bekleniyor. Telefonun 8 GB bir RAM gücü olması da tahminler arasında yer alıyor. Üçlü kamera tasarımı olacak telefonun ilk kamerasının 48 MP kamera sensörü olması ve ultra geniş kamera sensörünün de 8 MP olması bekleniyor. Makro kamerası ise 5 MP olarak kullanıcıya sunulacak. Ön kamera ise 13 MP olarak çıkacak. İlk olarak Hindistan piyasasında satışa çıkacak telefonun 25 bin rupi yani 300 dolar altında satışa çıkması bekleniyor. Türkiye'de satış fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyor. 

Son Haberler