Şangay'da Tesla Model 3'ün üretimine başlandı

Şangay'da Tesla Model 3'ün üretimine başlandı
En çok tercih edilen araç modellerinden Tesla'nın yeni modeli üretiliyor! Üretimler Şangay'da başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Gündemi meşgul etmeye devam eden Tesla model geliştiriliyor! Tesla 3 üretimleri başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TESLA 3 ÜRETİMİ BAŞLADI

Güncellenen Tesla 3 modelinin Şangay'da Gigafactory'de deneme üretimleri başladı. Seri üretimin bu ay içinde başlaması bekleniyor. Teslimatlar ise Ekim ayından itibaren başlayacak. Yeni model Tesla için 27 bin 700 dolar fiyat belirlenmesi bekleniyor. Tesla 3 modelde 66 kWh kapasite M3P batarya kullanılacak. Lityum, Manganez, Demir, Fosfat temelli oluşan bataryanın birçok avantajının kullanıcıya sunulacağı bekleniyor. 

tesla 3 modelin üretimlerine başlandı

Project Highland yani Tesla model araçlar 2022 senesinin yarısından itibaren kullanıcıya sunulmaya başlandı. Elektrikli araçlarla ilgili birçok fotoğraf sızdırıldı. Tesla 3 modelin yeni tasarlanan yüz, yeni arka far, tasarlanan iç mekanla gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda araç içinde yeni bir sürücü asistan sistemi de olacak. Elektrikli araç üreticisi arkadan çekişli Tesla 3 model için Ekim ayını teslimat tarihi olarak belirledi. Diğer taraftan da dört tekerlekten çekişli versiyon ise Kasım ayında teslim edilmeye başlanacak. 

Son Haberler