Spotify aboneleri çok üzülecek: Tüm abonelik ücretlerine zam geldi

Spotify aboneleri çok üzülecek: Tüm abonelik ücretlerine zam geldi
Çevrimiçi müzik platformu Spotify, Türkiye’deki abonelik ücretlerine zam yaptı. Firma bir süre önce ABD’deki abonelik ücretlerini yükseltmişti ve bu zammın gelmesi bekleniyordu.

Müzik severler dikkat! Spotify'dan gelen haber üzdü, zamlar gelmeye devam ediyor. Türkiye'de abonelik ücretleri artık eskisi gibi değil. Zaten ABD'de zam gelmişti, bizim sıramız gelmiş demek ki. Dolar ve Euro'nun yükselişi, bu sefer de müzik keyfimize etki etti. Spotify, Türkiye'de de fiyatları yüzde 30'dan fazla artırdı.

Eski fiyatlarla vedalaşma zamanı geldi. Yeni abonelik ücretleri oldukça can sıkıcı. Müzik platformu, Türkiye'deki abonelik ücretlerine son vuruşu yaptı. Şimdi ne mi oldu? Tüm paketlerde fiyatlar artık çok daha yüksek. Durum böyle olunca da cüzdanlarımız hafiflemeye başladı.

Eskiden müzik dinlemek eğlenceli ve bütçeye uygun bir aktiviteydi. Ama artık Spotify aboneliği biraz cebimizi yakacak gibi duruyor. Hepimiz için bir miktar ekstra para ödemek söz konusu. Bu da müzik keyfimizi biraz kısıtlıyor.

Önceden herkes kolayca ulaşabiliyordu, ama şimdi bu indirimli dönemler geçmişte kaldı gibi görünüyor. Bu zamla birlikte, bazılarımız için abonelik düşünmek bile zor hale gelebilir.

Elbette, müziğe olan tutkumuzdan vazgeçmek kolay değil. Fakat bu yeni fiyatlarla herkesin düşünmesi gerekecek gibi görünüyor. Daha uygun fiyatlı alternatifleri araştırmakta fayda var. İşte detaylar...

müzik

SPOTİFY'DAN HABER VAR!

Spotify Türkiye'de abonelik ücretlerine zam yaptı. Artık eskisi gibi hesapsızca müzik dinlemenin vakti geçti gibi. Fiyatlar yüzde 30'dan fazla arttı ve cüzdanlarımızı zorlamaya başladı. Müzik zevkimize ekstra bir maliyet eklemek, pek hoşumuza gitmeyecek gibi. Ama yine de müziği seviyorsak alternatif yollar araştırmak ve müzik keyfimizi sürdürmek için çaba göstermek gerekecek. İşte diğer ayrıntılar...

çalma listesi

Heyoo, Spotify kullanıcıları dikkat! Can sıkıcı bir haberimiz var, işte size kötü haber: Spotify abonelik ücretleri zamlanmış! Bir dönem önce ABD'de fiyatlar yükselmişti, işte şimdi de Türkiye'de sıra bizde!

Hadi, gerçekleri yüzleşelim. Bu zamla birlikte, Spotify aboneliği artık eskisi gibi bütçe dostu değil. Yükselen dolar ve euro, bu sefer müzik keyfimize etki etti. Eski güzel günler geride kaldı, artık fiyatlar öylece yükseldi ve cebimizdeki paralar hafiflemeye başladı.

Bireysel, Duo, Aile ve Öğrenci paketleri hepsi birer birer zamlandı. Bireysel abonelik ücreti 29,99 TL'den 39,99 TL'ye, Duo paketi 39,99 TL'den 54,99 TL'ye, Aile paketi 49,99 TL'den 64,99 TL'ye, Öğrenci paketi ise 14,99 TL'den 21,99 TL'ye çıktı. Tam bir fırtına gibi geldi, fiyatlar havada uçuştu!

Bakın, Spotify'ın ana rakibi Apple Music hâlâ eski fiyatlarını koruyor. Öğrenci, bireysel ve aile paketleri için sırasıyla 9,99 TL, 19,99 TL ve 29,99 TL seviyesinde. Apple, Türkiye'deki ürün fiyatlarını hızlıca yükseltmedi, ama bize ne zaman gelir bilmiyorum.

Düşünsenize, diğer rakip YouTube Premium bile 29,99 TL'den başlıyor. Öğrenciler için ise 19,49 TL. Demek ki her yerde fiyatlar tırmanıyor, hayat da zorlaşıyor.

Eh, bu durumda siz ne düşünüyorsunuz? Spotify aboneliğini devam ettirmeye mi devam edeceksiniz? Yoksa başka alternatiflere mi yöneleceksiniz? Müzik dinlemekten vazgeçmek kolay değil, ama cebimizi de düşünmemiz gerekiyor.

Sonuç olarak, Spotify abonelik ücretleri yükseldi ve buna karşılık müzik keyfimiz biraz kısıtlandı gibi görünüyor. Fiyatlar yüzünden düşünmek zorunda kalabiliriz. Apple Music ve YouTube Premium gibi alternatifleri göz önünde bulundurmakta fayda var. Neyse, hayat devam ediyor, müzik de dinlenmeye devam edecek!

Son Haberler