Spotify çok istenen o özelliği getiriyor! Ama ek ödeme yapılacak

Spotify çok istenen o özelliği getiriyor! Ama ek ödeme yapılacak
Spotify kullanan milyonlarca insanın beklediği gün geldi: Artık bu özellik geliyor! Peki ne kadar ek ödeme yapılacak? Tüm detaylar haberimizde.

Müzik dinlemeyi seven ve birçok avantajı sunan Spotify uygulamasıyla ilgili yeni güncelleme haberleri verildi. Peki hangi özellikler ekleniyor? Abonelik ücreti ne kadar olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SPOTİFY KULLANICILARINA MÜJDE

Geçtiğimiz sene Spotify tarafından bildirilen kayıpsız müzik özelliği HiFi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz sene ertelenen bu özellik sonrasında Spotify tarafından alınan bilgilere göre Supremium isimli özellikle birlikte HiFi özelliği de gelecek. Supremium isimi abonelikle sunulacak olan HiFi özelliği daha fazla ödemeyle sunulacak. Spotify premium özelliği 29.90 TL'den satılsa da yeni özelliğin çok daha pahalı olması bekleniyor. 

Spotify Yeni Güncellemesi Görücüye Çıkıyor

Spotify rakibi olan Apple Music gibi birçok farklı uygulama HiFi özelliğini destekliyordu. Spotify kullanıcıları da bu özelliği talep etse de uzun süre sonra desteğin geleceği açıklandı. Özelliğin ilk olarak bazı ülkelerde denendikten sonra kullanıma açılması bekleniyor. HiFi özelliği High Fidelity kelimesinden geliyor. Bu özellik sayesinde ses kalitesi en yüksek düzeyde üretiliyor ve şarkılar ve podcastler daha kaliteli şekilde dinlenebiliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da iddialara göre ülkede Spotify yeni özelliğinin 60 TL'den alınması bekleniyor. Yeni güncelleme sonrasında Premium kullanıcılarına da yeni özellikler gelmesi bekleniyor. Premium abonelerinin sesli kitaplara erişimleri de sağlanacak ancak bu özellikle birlikte aylık saat ya da kitap sayısı gibi sınırlamalar getirilecek. 

Son Haberler