Spotify HiFi çok yakında geliyor: Kaliteli müzik dinlemek isteyenlere müjde

Spotify HiFi çok yakında geliyor: Kaliteli müzik dinlemek isteyenlere müjde
Spotify Hifi yeni özellikler ile hizmete sunulacaktır. Spotify HiFi özellikleri nedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

Spotify HiFi daha kaliteli müzik hizmeti sunarak kullanıcılarla buluşacaktır. Spotify HiFi kullanımı nasıl olacaktır? İşte tüm detaylar haberimizde.

SPOTİFY HiFi HİZMETE SUNULACAK!

Spotify HiFi yeni müzik kalitesi ile kullanıcılarla kavuşacaktır. Yeni açıklama geldi.Spotify

Spotify HiFi ile kullanıcılar 2021 yılında tanıştı. 2021'de duyulmasına rağmen hala hizmet vermemektedir.Spotify'ın üstü olarak kullanıcılara sunulacaktır. Adı duyulmasına rağmen şirketten açıklama gelmemişti. Fakat Spotify HiFi ile ilgili açıklama geldi.

Şirket yüksek kalitede müzik hizmeti sunmaktadır. Yüksek kalitenin getirdiği bir ücrette olacaktır. Henüz hizmet vermeme nedeni anlaşma yapılamamasıdır. Hizmet vermeye hazır hale geldiğinde Spotify Platinum planıyla Supremium olarak kullanıcılarla buluşacaktır.

Suremium'un satın alınması halinde hizmetler şu şekilde olacaktır:

Aylık 30 saat sesli kitap dinleme,

24 bit kayıpsız müzik dinleme,

Yapay zeka çalışma listesi sunma,

Bireysel ve aile hizmeti,

Dinlenen müziklere, ruh haline bağlı filtreleyerek listeleme yapma,

Soundcheck özelliği ile dinlenen sesleri keşfedip karışım sağlamaktadır.

Sunulan hizmetin ücret karşılığı olacaktır. Henüz resmi açıklama yapılmamıltır. Tahmini tutar ise 19,99 dolar'dır. Apple ve Amazon Music'te kullanıcıları ile buluşacaktır. Fakat Spotify belirli bir bedel talep etmeyi düşünmektedir.

Son Haberler