Spotify kullanan iPhone sahipleri sorun yaşıyor

Spotify kullanan iPhone sahipleri sorun yaşıyor
Spotify kullanan iOS kullanıcılarının uygulamada sıkıntı yaşadığı söyleniyor. Platformun sık sık çöktüğü bildirimi yapılırken, müzik dinlerken şarkının bir anda kendi kendine durduğu da ifade ediliyor.

Spotify bir süreden beri iOS kullanıcılarını çileden çıkarmaya devam ediyor. Uygulamanın performans sorunlarıyla ilgili raporlar haftalardır şirketin topluluk forumuna yağıyor. Spotify da sorunu resmi olarak kabul etti, ancak düzeltmenin ne zaman yapılacağına dair bir bilgi yok.

Spotify çöküyor, şarkılar duruyor

Müzik akış platformu, iOS kullanıcılarından Spotify'ın çökmesi ve çalmanın şarkının ortasında durması ile ilgili çok sayıda şikayet aldığını belirtiyor. İki hafta önce şirket, sorunun Spotify iOS uygulamasının 8.8.72.623 ve üstü sürümlerini etkilediğini ve araştırıldığını belirtti.

Spotify o zamandan bu yana iOS uygulaması için üç yeni güncelleme yayınladı ve mevcut sürüm 8.8.78 numarasını taşıyor. Tüm bu son güncellemeler genel iyileştirmeler içeriyor, bu nedenle platform sorunu çözmeye çalışıyor gibi görünüyor ancak henüz tespit edemedi.

iOS kullanıcıları hala çökmeler ve rastgele oynatma bozuklukları yaşıyor gibi görünüyor. İlginç bir şekilde, bu şikayetlerin çoğu iPhone 7 ve iPhone 7 Plus gibi eski iPhone'ları kullanan kişilerden geliyor. Bazı iPad ve iPod Touch kullanıcıları da çökmelerden şikayetçi.

Kaynak: Android Authority

Derleme: Gamze Nur Ergil

Son Haberler