Steam yine oyuncuların yüzünü güldürdü! Yüzlerce oyun ücretsiz erişime açıldı

Steam yine oyuncuların yüzünü güldürdü! Yüzlerce oyun ücretsiz erişime açıldı
Steam'de başlayan Next Fest etkinliği, yüzlerce oyuna ücretsiz erişim imkanı sunuyor. Ayrıntılar haberimizde...

Steam, oyuncuları memnun eden etkinliklere ara vermeden devam ediyor. Son olarak, Next Fest kampanyası Steam platformunda başladı. Bu etkinlik kapsamında, henüz çıkış yapmamış oyunların demo versiyonlarını ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Yeni oyunları oyuncularla buluşturmayı amaçlayan bu etkinlik, sadece birkaç gün sürecek.

STEAM'DE ÜCRETSİZ AÇILAN OYUNLAR

3

Next Fest etkinliği sayesinde Steam üzerinde yüzlerce oyun ücretsiz olarak denemeye açıldı. İşte öne çıkan bazı oyunlar:

Lies of P: Souls-like ve RPG türünde olan bu oyun, yalancı kukla Pinocchio'nun yaşadıklarını konu alıyor. Krat adındaki bir şehirde geçen oyun, 19 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.

Warhaven: Orta çağ temalı strateji oyunu olan Warhaven, Chivalry 2'yi akıllara getiriyor. Oyunda, 16 kişilik iki takım arasındaki mücadeleye dahil oluyoruz. Warhaven'ın çıkış tarihi henüz belli değil, ancak önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Wizard With a Gun: Hayatta kalma temalı bir sandbox oyunu olan Wizard With a Gun, sihirli bir dünyada tehlikeli yaratıklar ve mistik gizemlerle dolu bir maceraya atılıyoruz. Arkadaşlarımızla çevrimiçi olarak da oynayabileceğimiz bu oyunun çıkış tarihi net değildir.

The Invincible: Bilim kurgu türünde olan The Invincible'da, bilim insanı Yasna'yı kontrol ediyoruz. Amacımız, Regis III gezegenini keşfetmek ve kaybolan ekibi bulmak için araştırmalar yapmaktır.

En Garde!: Efsanevi kılıç ustası Adalia de Volador'un Kont-Dük'e karşı mücadelesini konu alan bu oyun, dikkat çeken dövüş mekanikleriyle dikkat çekiyor. En Garde!, Ağustos ayında piyasaya sürülecek ve şu anda ücretsiz olarak demo versiyonunu oynayabilirsiniz.

Steam Next Fest etkinliği, 26 Haziran saat 20.00'da sona erecektir. Kampanya kapsamında ücretsiz olarak deneyebileceğiniz oyunların demo versiyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Haberler