Steam'in bu oyunları kapış kapış gitti: İşte en çok indirilen oyunlar

Steam'in bu oyunları kapış kapış gitti: İşte en çok indirilen oyunlar
Steam'in haftalık en çok satanlar listesi güncellendi! Steam'in en çok indirilen oyunları arasında heyecan ve rekabet devam ediyor. Oyuncular, bu liste sayesinde oyun dünyasındaki trendleri yakından takip ediyor. İşte haftanın en çok indirilen oyunları listesi...

Steam, oyunculara hitap eden ve satış performansını gösteren haftalık en çok satanlar listesini yeniledi. Oyun dünyasında heyecanla takip edilen bu liste, oyun yapımlarının popülaritesini ve başarısını yansıtıyor.

ÜCRETSİZ OYNANABİLEN LİSTESİNİN BAŞINDA CS:GO VAR

1 

Bu hafta, ücretsiz oynanabilen CS: GO (Counter-Strike: Global Offensive) listenin başında yer alırken, geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Remnant II ikinci sıraya yerleşti. Üçüncü sırada ise Baldur’s Gate 3 dikkat çekiyor. Apex Legends ve NARAKA: BLADEPOINT ise dördüncü ve beşinci sıralarda yer alıyor.

Dikkat çekici bir diğer nokta ise, geçmişte zirvede yer alan Steam Deck el konsolunun son dönemde çıkış yapan AAA yapımlarına karşı zirveyi koruyamaması ve sekizinci sıraya düşmesi oldu.

Bu haftanın en çok indirilen oyunları arasında Grand Theft Auto V ve PUBG: BATTLEGROUNDS gibi popüler oyunlar da bulunuyor.

SteamDB tarafından paylaşılan bu liste, oyun dünyasındaki trendleri ve oyuncuların tercihlerini yansıtması bakımından büyük önem taşıyor. Oyuncular, bu listeye göz atarak en popüler ve ilgi çeken oyunları takip edebilir, oyun dünyasındaki gelişmeleri yakından izleyebilir.

Son Haberler