Tanıtılalı 4 yıl olnmuştu: En küçük Volkswagen SUV'da yenilik rüzgarları

Tanıtılalı 4 yıl olnmuştu: En küçük Volkswagen SUV'da yenilik rüzgarları
İlk gösterimi Amsterdam'da yapılan T-Cross araba sevdalılarının ilgisini çekeceğe benziyor. Markanın yepyeni bir modeli olarak geliştirilen T-Cross, şehir içi kullanım için tasarlandı. İşte detaylar…

Bir alman markası olan Volkswagen marka otomobil şirketi T-Cross araba modeli için yeni bir müjde verdi. Detaylar haberimizde…

banka

EN KÜÇÜK VOLKSWAGEN SUV YENİLENDİ!

Volkswagen, dört yılı aşkın süredir satışta olan T-Cross modelini yeniden düzenleri ve araba severlerin beğenisine sunmaya hazırladı.

VOLKSWAGEN T-CROSS YENİLENEN TASARIMI İLE GELDİ

Popüler B-SUV segmentinde yarış tüm hızıyla devam ediyor. Markalar her gün yeni SUV modelleri piyasaya sürüyor ama aynı zamanda mevcut olanları da yeniliyor. B-SUV sınıfının en önemli oyuncularından biri olan Volkswagen T-Cross da gerçekleştirdiği yenileme operasyonu ile iddiasını daha da genişletmek istiyor. Karşınızda yenilenen Volkswagen T-Cross ve özellikleri.

R-Line donanım paketi ile makyajlanan Volkswagen T-Cross, daha geniş bir ızgara ve eski krom şeritlerin yerini alan ve farları IQ.Light LED Matrix teknolojisine bağlayan sürekli LED aydınlatma ile karşılıyor.

İç kısıma baktığımızda daha da dikkat çekici değişiklikler görüyoruz. Şu anda standart olarak sunulan dijital gösterge paneli boyutları, donanım düzeyine bağlı olarak 8 ila 10 inç arasında değişiyor. Bilgi-eğlence sisteminin yükseltilmiş ekranı artık 8 inç veya 9,2 inç boyutlarında mevcut. Volkswagen, malzeme kalitesinin de önemli ölçüde iyileştiğinin altını çiziyor.

Küçük SUV modellerinde kaputun altında üç farklı motor bulunuyor. 95 beygirlik 1.0 TSI turbo motor giriş seviyesi model ama aynı motorun 115 beygirlik kardeşi de var. Daha fazla güç istiyorsanız 150 beygir gücündeki 1.5 litrelik TSI motoru tercih edebilirsiniz.

Tekrar Modifiye olan Volkswagen T-Cross. Peugeot 2008, Renault Captur, Ford Puma ve Scored Camic ile yarışıyor. Yenilenen Volkswagen T-Cross ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son Haberler