Tecno'dan her fotoğrafı mükemmelleştirecek özellik

Tecno'dan her fotoğrafı mükemmelleştirecek özellik
Tecno, her fotoğrafta mükemmel cilt tonları için Universal Tone'u tanıttı. Bu teknoloji ile birlikte farklı renk tonlarına sahip insanlar aynı fotoğraf içinde harika bir filtreye sahip olacak. Öte yandan şirket, yapay zeka destekli otomatik düzenlemeyi de sağlayacak.

Tecno, Universal Tone adlı yeni bir görüntüleme teknolojisini duyurdu. Yapay zekadan yararlanarak, fotoğraflardaki cilt tonlarını geliştirmeyi vaat eden şirket, farklı renk tenlerine sahip olan insanları aynı fotoğraf içinde en güzel şekilde filtreliyor.

GSMArena'nın haberine göre, Tecno Universal Tone, bir fotoğraftaki birden fazla yüzü tanımak ve ardından görüntü işlemedeki önyargıyı ortadan kaldırmak için çok çeşitli cilt tonlarını kapsayan uygun filtreler üzerinden çalışıyor.

Basın açıklamasına göre teknoloji üç motoru birleştiriyor. Bunlardan ilki olan Çoklu Cilt Tonu Restorasyon Motoru, sıklıkla gözden kaçan cilt renklerinden oluşan bir veri tabanıyla çalışıyor ve bir metodolojiyle hassas temsil için kapsayıcı bir cilt tonu ölçeği oluşturuyor. Ardından, çevreyle uyumlu bir çıktı elde etmek için çevreyi, aydınlatma koşullarını, renk sıcaklığını ve hatta jeomorfolojik manzarayı dikkate alan yerel ayarlama motoru geliyor.

gsmarena-001.jpg

Sürecin son adımı, bazı yerel estetik ve kültürel tercihleri göz önünde bulundurarak kişiselleştirilmiş ve yerelleştirilmiş bir portre görüntüleme deneyimi yaratan "yapay zeka destekli hesaplamalı portre motoru". Basitçe söylemek gerekirse, Tecno telefonu, pazarlarındaki insanların fotoğraflarında nasıl görünmeyi tercih ettiklerini bilecek ve doğru renk işlemeyi otomatik olarak uygulamaya başlayacak.

Tecno'nun nihai hedefi, bir fotoğraftaki tüm insanların doğru bir şekilde tanımlanmasını ve "güzel bir şekilde optimize edilmesini" sağlamak.

Son Haberler