Teknoloji devleri kabul etti: Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü yapacak

Teknoloji devleri kabul etti: Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü yapacak
Teknoloji dünyasının iki dev ismi olan Elon Musk ve Mark Zuckerberg ikilisinden şaşırtan karar geldi. Gelen teklifler üzerine kafes dövüşü yapılacağı duyuruldu.

Facebook ve Meta'nın kurucu ismi olan ve aynı zamanda Twitter'ın ortağı Mark Zuncherberg ile Twitter'ın yeni sahibi Tesla ve SpaceX CEO'su Musk, arasında gözle görülür rekabet oluştu. İsimlerini zenginlikleri ve başarısıyla duyurulan Musk ve Zuckerberg'e kafes dövüşünde kapışmayı teklif etti. Milyoner ikili kafes dövüşünde buluşmaya karar verdi.

Günümüzde en çok tercih edilen sosyal medya mecralarından olan Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile SpaceX, Tesla ve Twitter'ın patronu iki dev isimi kısa süre içerisinde ringte göreceğimizi duyurdular.

Musk ve Zuckber

Zuckerberg'in şirketi Meta, Twitter gibi bir platform üzerinde hizmet verirken Project 92 adlı yeni uygulamanın Twitter'a rakip olarak piyasaya sunulması bekleniyor.

Bu haberle beraber Musk'ın sinirlendiği dikkatleri çekerken Meta'nın yeni proje duyurusunun altın gelen yorum üzerine "Kafes dövüşüne hazırım!" ifadelerini kullanan Musk, rakiplerine hodri meydan dedi.

Son Haberler