Telegram'ın yeni özelliği ücretsiz erişime açıldı

Telegram'ın yeni özelliği ücretsiz erişime açıldı
Akıllı telefonlarımızda yüklü olan ve en çok kullandığımız uygulamalardan birisi olan Telegram uygulamasından kullanıcılarına büyük müjde. İşte detaylar…

Dünya’nın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de milyonlarca kullanıcısı bulunan Telegram uygulamasından akıllı telefon kullanıcılarını sevindiren bir haber geldi. Detaylar haberimizde…

banka

TELEGRAM, YENİ ÖZELLİĞİNİ ÜCRETSİZ OLARAK HERKESE AÇTI

Telegram'ın merakla beklenen özelliklerinden biri olan Telegram Stories haziran ayında duyuruldu ve Stories tüm kullanıcılara ücretsiz olarak açılmaya başlandı.

Popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, 10. yılını büyük bir güncelleme ile kutluyor. En çok beklenen özelliklerden biri olan Telegram Stories artık ücretsiz olarak sunuluyor.

Telegram başlangıçta Hikayeler özelliğini yalnızca Premium abonelere açtı. 10.yılını kutlamak adına bu yeni özelliği kullanıcılara ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Telegram Stories, diğer tüm uygulamalar gibi çalışır; Eklediğiniz fotoğraf ve videoları sınırlı süreliğine görüntüleyebilir, emojilerle yanıt verebilirsiniz. Çift kamera modu sayesinde ön ve arka kameraları aynı anda kullanarak kayıt yapmak mümkün. Hikâyeye çıkartmalar, konumlar, başlıklar eklenebilir. Kullanıcılar, hikayelerini kimlerin görebileceğini kontrol edebilir ve ekran görüntüsü alabilir. Hikayeler, kullanıcının profil sayfasında veya Telegram kullanıcı arayüzünün üst satırında görünür.

PREMİUM ABONELERE DAHA FAZLA ÖZELLİK

Telegram Stories, bugünden itibaren ücretsiz ve ücretli kullanıcılara sunuluyor, ancak Premium aboneler daha fazla özelliğin keyfini çıkarabilir. Daha fazla hikaye görüntüleme, özel mod, kalıcı görüntüleme geçmişi, özel zaman ayarlama, hikaye indirme, daha fazla hikaye paylaşma, alt seçenekler gibi özellikler- başlıklar yalnızca ücretli kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Son Haberler