Tesla bir ilke imza attı: Yapmam diyordu, ilk reklamını verdi

Tesla bir ilke imza attı: Yapmam diyordu, ilk reklamını verdi
Elon Musk'tan Tesla ile ilgili yeni bir gelişme... İşte detayları....

TESLA’DAN BEKLENMEDİK HAMLE! ŞİRKET TARİHİNDE BİR İLK

Elon Musk'ın Tesla olarak ilk kez reklam vermeyi deneyeceğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü.Elon Musk’ın açıklamasının ardından otomobil üreticisi reklamlarda kendisini gösterdi.

tesla

Tesla mantık olarak reklamlara para harcamak yerine bu parayı ürünleri geliştirmek için kullanıyordu.

Ancak geçtiğimiz günlerde Tesla CEO’su Elon Musk’ın bu durumun aksine yaptığı açıklamalar herkesi şaşkına çevirdi. Ve Şirketin ilk reklamı da yayınlandı.

TARİHİNDE İLK KEZ

Elon Musk’ın Tesla olarak ilk kez reklam vermeyi deneyeceğini açıklamasının ardından elektrikli otomobil üreticisi Google reklamlarda kendisini gösterdi. Böylece Tesla’nın yıllardır devam eden politikası da yıkılmış oldu.

tesla

Tesla yatırımcılarından reklam yapılması konusunda Elon Musk’a sürekli baskılar geliyordu. Ancak Elon Musk bu niyette değildi. Sonu da da Elon Musk bunu kabul etti ve ilk reklamı yayımlandı. Reklamlar ilk olarak

bazı Google kullanıcıları, aramalarda gösterilen reklamları fark etmesi iel başladı. Daha sonra ise bu net bir şekilde görüldü. Yayımlanan reklamlar şu anlık İngiltere odaklı olsa da yakın zamanda daha yaygın olması bekleniyor.

Elektrikli otomobil pazarının büyümesi rekabeti de kızıştırmış durumda. Bu nedenle elektirikli otomobil üreticileri de reklamlar için ciddi bütçe ayırmaya başladı. Tesla da bu reklam dünyasından geri durmadı.

Son Haberler