Threads hesabı açarken iki kez düşünün: Hesabı silmek açmak kadar kolay değil

Threads hesabı açarken iki kez düşünün: Hesabı silmek açmak kadar kolay değil
Twitter platformuna rakip geldi ancak milyonlarca insanın aklında tek soru var. Threads hesabı nasıl silinecek? Tüm detaylar haberimizde.

Açıldığı ilk günden itibaren milyonlarca kullanıcının üyelik açtırdığı Threads platformu ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Threads hesabı silmek mümkün mü? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

THREADS HESABI SİLİNİR Mİ

Instagram'a bağlı olarak oluşturulan Threads platformu Twitter'a rakip olarak kullanıma çıktı. İlk çıktığı andan itibaren 10 milyon kullanıcı tarafından hesap oluşturulan platform Instagram platformuna bağlı olarak çalışıyor. Threads platformunda hesap açmak çok kolay ancak platformda aboneliğinizi silmek istiyorsanız Instagram hesabınızdan da vazgeçmeniz gerekiyor. 

threads hesabı silmek

Threads gizlilik ilkelerine göre yapılan açıklamada şu sözler yer alıyor; 'Threads profili istediğiniz zaman dondurulabilir ancak Threads profili Instagram hesabı silindiği zaman silinir.' Mark Zuckerberg ve Elon Musk arasındaki gerilim Threads platformuyla iyice tavan yaptı. Twitter platformunu satın alan Elon Musk Threads platformu ile ilgili kopyala yapıştır ifadesini kullanıp gülen yüz emojisiyle bir tweet attı. 

Son Haberler