Threads kendini yenilemeye devam ediyor: İşte yepyeni özellikleri

Threads kendini yenilemeye devam ediyor: İşte yepyeni özellikleri
Threads'e getirilmesi planlanan yeni özelliğin detaylarına ulaşıldı. İşte; Threads'daki yeni özellikler ve detayları..

Meta'nın Twitter yarışma platformu Threads yeni özelliklerini sızdırdı. Bir sonraki güncellemede platforma getirmeyi planlanan eni özelliklerden bazıları beklenenden daha erken tanıtılacak. Peki yeni özellikler neler ve hangileri beklenenden ve neden aha erken kullanıma sunuluyor? İşte Threads platformundaki yenilikler ve daha fazlası...

Threads DM özelliğinin beklenenden daha erken geleceği öğrenildi. Threads platformuna yeni özellikler eklendi. Platform, çıkışından kısa bir süre sonra 100 milyon üyeye ulaştı. Ancak önemli bir dezavantajı vardı. Keşif özelliklerinin olmaması ve DM mesajlarının olmaması gibi bazı eksiklikler kullanıcıları rahatsız etti. Konularla ilgili 13 sayfalık makale, yaklaşan özellikleri tanıttı. DM işlevi gibi yeni özellikler bir sonraki güncellemede kullanıma sunulacaktır. Bununla birlikte, DM işleviyle ilgili şaşırtıcı bir şey daha var.

Threads kendini yenilemeye devam ediyor

"Threads'e Trending Topics özelliği de geliyor"

Instagram başkanı Adam Mosseri, Threads'e DM özelliğinin yakın zamanda kullanılamayacağını ve kullanıcıların bunun yerine Instagram'ın DM'lerini kullanması gerektiğini söyledi. Ancak sızıntı raporunda ayrıca bir DM özelliğinin yer aldığı belirtildi. Bu, DM işlevinde bir son dakika değişikliğinin yapılmış olma olasılığını artırır. Konular katlanarak arttı, ancak gerçek şu ki, kullanıcıların belirli demografileri bile artık uygulamayı kullanmıyor. Meta, kullanıcı kaybını önlemek için bu tür önlemler aldı mı? Önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

Threads kendini yenilemeye devam ediyor

DM'lerin yanı sıra, raporda ortaya çıkan diğer özellikler, trend olan bir konu bölümü ve gelişmiş bir arama kutusudur. Diğer bir deyişle, Threads, Twitter'ı her şekilde entegre eder. Twitter'ı canlı tutan DM'lerin dışında belki de önem sağlayan özellik Trending Topics bölümü olacağa benziyor.

Tüm bunların Twitter için ne kadar başarılı olacağı elbette önümüzdeki günlerde görülecektir. Ancak uzmanlar, her iki platformun da iflas etmeyeceğini ve belirli bir kullanıcı sayısına ulaştıktan sonra her ikisinin de büyük olasılıkla sabit kalacağını söylüyor.

Son Haberler