Threads sahalara geri döndü: Yeni özellik ile eski ününe kavuşacak

Threads sahalara geri döndü: Yeni özellik ile eski ününe kavuşacak
Twetter’da yaşanılan kriz sonrası Meta şirketi kolları sıvadı ve Threads uygulamasını hayata geçirerek bu krizi kendi lehine çevirdi. Bu yaşanılanlar artık uygulama yarışlarından çıkarak Mark Zuckerberg ve Elon Musk arasındaki savaşa dönüştü. Threads uygulaması sürekli olarak yeni özellikler eklemeye devam ederek kullanıcılarını çoğaltma çabasında. İşte detaylar…

5 Temmuz 2023 tarihinde hayatımıza giren İnstagram Threads kurulduğu günden itibaren gündemden düşmedi. Mark Zuckerberg kurduğu İnstagram Threads uygulaması her gün yeni bir özellikle kullanıcısının karşısına çıkıyor ve çıkmaya da devam edecek gibi görünüyor. Detaylar haberimizde…

banka

THREADS, YENİ ÖZELLİĞİNİ TANITTI: INSTAGRAM İLE ETKİLEŞİM ARTTIRILACAK!

Meta'nın en yeni sosyal medya girişimi olan Threads, Instagram ile etkileşimi artıran yeni bir özelliği kullanıma sundu.

Meta'nın sosyal medya alanındaki son girişimi Threads, kaybettiği popülerliği yeniden kazanmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Platforma getirilen son özellik, platformun Instagram ile etkileşimini artırıyor. Detaylar burada…

THREADS, INSTAGRAM İLE ETKİLEŞİMİNİ ARTTIRDI!

Yayınlanan son güncelleme ile kullanıcılar, Threads içerisinde paylaşılan herhangi bir gönderiyi özel Instagram mesajları aracılığıyla doğrudan arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. Bu özellik, iki uygulama arasındaki etkileşimi artırarak platformun aktif kullanıcı sayısını artırmayı amaçlamaktadır.

Bu özellik ile sadece gönderi paylaşmakla kalmaz, aynı zamanda özel alt metin de ekleyebilirsiniz. Kullanıcılar, iletilecek mesajı seçtikten sonra mesaj içeren bir mesaj göndermeyi seçebilirler. Bunun için kullanışlı bir arayüz tasarımı hazırlanmıştır.

Bildiğiniz üzere Threads, yayınlandıktan kısa bir süre sonra rekor kullanıcı seviyelerine ulaştı ve rakibi Twitter'ı tehdit etti. Ne yazık ki bu başarı orta vadede istenilen etki ile sürdürülememektedir. Şirket, etkileşimlerin kontrolünü yeniden kazanmak için harika özellikler geliştirmeye odaklanıyor.

Gelişmelerden Zuckerberg, yeni sosyal medya platformunun, kullanıcı deneyiminin tamamen duyarlı olduğu ve Instagram ile etkileşimin yüksek tutulduğu bir şekilde gelişmesini istiyor. Musk ile kıyasıya rekabette oldukça makul hamleler yapacak olan isim için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Peki bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni özelliğin faydalı olduğunu düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Son Haberler