Threads son kurşunu attı: Twitter'daki önemli özelliği getiriyor

Threads son kurşunu attı: Twitter'daki önemli özelliği getiriyor
Threads, Twitter' da özelliği ile geri dönüyor. Yeni güncelleme ile kullanıcılar karşısına çıkıyor. İşte ayrıntılar.

Threads, X'in popülerliğini geri kazandırmak için trend olan tema özelliklerini test etmeye başladı.

tweet

Elon Musk'un radikal kararları nedeniyle bazı X (Twitter) kullanıcıları temmuz ayında Threads platformuna geçti. Kullanıcıların kısa sürede ilgisini kaybettiği konular, popülerliğini yeniden kazanmak için X'te trend olan konuları test etmeye başladı.

THREADS YENİ ÖZELLİĞİ İLE GERİ DÖNDÜ

Meta'da geliştirici olarak çalışan biri, konuların ekran görüntüsünü paylaştı. Geliştirici Willian Max tarafından bulunan bir ekran görüntüsü, şirketin yeni özellikler üzerinde çalıştığını gösteriyor.

TWEET

Konular, arama çubuğuna tıkladığınızda yeni bir özellik gösterir. Analistler, tasarımın test aşamasında olmasıyla birlikte çeşitli özelliklerle son kullanıcıya sunulabileceğini söyledi.

İlk olarak Instagram ile entegre olan Threads, kullanıcıların hesap silmesine izin vermiyordu. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan yeni bir özellik, kullanıcıların Instagram hesaplarına dokunmadan Threads'ten çıkmalarına olanak tanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Threads, kullanıcıların hesaplar arasında kolayca geçiş yapmasına olanak tanıyan bir güncelleme yayınladı. Meta, başvuruları kolaylaştırarak daha fazla kişiye ulaşma çalışmalarını hızlandırdı.

Web versiyonu üzerinde de çalışmalarını sürdüren Threads ekibi, kullanıcıların platformda daha fazla vakit geçirmesine olanak tanıyacak. Kullanıcılar web ara yüzündeki Threads uygulamasında tüm işlemleri gerçekleştirebilmektedir.

Son Haberler