Threads ücretli özelliği bedavaya sunuyor: Tüm kullanıcılar yapabilecek

Threads ücretli özelliği bedavaya sunuyor: Tüm kullanıcılar yapabilecek
Mark Zuckerberg'in yeni ürünü Threads, potansiyel olarak Twitter'ı geride bırakabilecek iki yeni özelliğe sahip olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar..

Twitter'ın (artık X olarak biliniyor) Meta rakibi Threads, yeni özellikleriyle rekabet avantajı kazanıyor. Platform, kullanıcıların bir gönderiyi paylaştıktan sonra beş dakika içinde yazım hatalarını düzeltmeleri için olanak tanıyan bir "düzenle" düğmesi ekledi.

"Özelliği kullanmak için Twitter gibi ücretli bir aboneliğe ihtiyacınız yok"

Düzenlenen gönderilerin kalem simgesiyle işaretlendiği yeni özellik, toplulukla etkileşim kurmanın yeni yollarını sunan ses dizileri de Threads'e geliyor. Kullanıcılar bu seçeneği bir konuyu oluştururken veya yanıtlarken mikrofon simgesinden bulurlar.

Threads düzenleme özelliği

Mobil kullanıcılar için, ses kaydetmeye başlamak için simgeye dokunup basılı tutmanız yeterlidir. Duyamayanlar için de konular otomatik olarak altyazılıdır.

Kullanıcılar yazdıkları metni inceleyebilir ve göndermeden önce anlaşılır olduğundan emin olabilirler. Özellikle sesli gönderiler varsayılan olarak sessize alınır ve aynı anda sadece bir tanesi duyulabilir.

Her iki özelliğin şimdilerde Android cihazlarda test edildiği söyleniyor ve yakında geniş çapta kullanıma sunulacak.

'Konu Düzenleme' düğmesi, X benzerinin aksine ödeme gerektirmez ve kullanıcılara erişilebilir düzenleme seçenekleri sunar. Ayrıca düzenleme penceresinin X'ten daha kısa olduğunu unutmayın.

Threads düzenleme özelliği

Threads'in bu özellikleri hızlı bir şekilde kullanıma sunması, şirketin kullanıcı deneyimini iyileştirmesiyle ilgili kararlılığının altını çiziyor. Düzenle düğmesi, kullanıcıların gönderileri yalnızca 5 dakikada tamamlamasına olanak tanıyan, çok talep edilen bir eklentidir.

Bu özelliğin hiçbir ödeme zorunluluğu yoktur ve bu da Threads'i Rakip X'in önüne geçirebilir. Ses dizilerinin eklenmesi, daha çeşitli kullanıcı etkileşimlerini garanti eder ve platform topluluğuyla etkileşime geçmek için dinamik bir yol sağlar.

Bu güncellemeler ile Threads, sosyal medya ortamında zorlu bir yolculuğun yolcusu olarak kendini kanıtlamış olup, yılın başında karşılaştığı zorluklar sonrasında kullanıcı tabanını toparlama ve büyütme hedefine doğru önemli bir adım atmıştır.

Son Haberler