Toyota sıfır araç piyasasına 180.000 TL'lik indirimle damga vurdu! Ancak o detaya dikkat

Toyota sıfır araç piyasasına 180.000 TL'lik indirimle damga vurdu! Ancak o detaya dikkat
Toyota ekim ayına özel 180 bin TL'ye varan indirim ve sıfır faizli 12 ay kredi kampanyası yaptı. Kampanya ayrıntıları kafa karıştırdı.

Toyota'nın ekim ayına özel kampanyası, dikkat çeken indirimler ve sıfır faizli kredi seçenekleri sunuyor. Ancak kampanya detayları bazı kafa karışıklıklarına neden oldu. Toyota, Corolla Sedan, Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross, Hilux ve Toyota C-HR modellerine yüzde 0 faiz avantajları sunduğunu açıkladı. Kampanya kapsamında Corolla Sedan için 180 bin TL indirim veya 250 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. CH-R Hybrid modelinde ise 120 bin TL indirim veya 250 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi imkanı bulunuyor. İşte detaylar..

Toyota'.

TOYOTA'NIN EKİM AYINA ÖZEL KAMPANYASI

Ancak özel bankalar aracılığıyla alınan 250 bin TL için 12 aylık sıfır taşıt kredisinde faiz oranı yüzde 3.29 olarak belirlenmiş. Bu durumda aylık ödenecek tutar 27 bin 67 lira 93 kuruş olup toplamda 326 bin 65 lira ödenmiş oluyor. Yani toplam faiz miktarı en az 76 bin 65 lira.

Toyota'

Corolla Sedan için sıfır faiz avantajıyla 76 bin liralık bir kazanç sağlandığı belirtilirken, karşılığında 180 bin lira indirimle birlikte toplamda 180 bin lira faiz ödenmiş oluyor. CH-R modelinde ise 120 bin lira indirimle birlikte toplamda 120 bin lira faiz ödeniyor. Yani Toyota'nın Corolla modelinde 180 bin lira faiz, CH-R modelinde ise 120 bin lira faiz uygulanıyor. Bu durum, alıcıların detayları dikkatlice incelemesi gerektiğini ve indirimle birlikte ödenecek faiz miktarını değerlendirmelerini gerektiriyor. Kampanya, belirli modellerde sıfır faiz avantajı sağlasa da, toplam maliyetin faizle birlikte değerlendirilmesi önemli bir faktör olarak ortaya çıkıyor.

Yalnızca faizsiz kredi imkanı sunulan Yaris Cross, Corolla Cross Hybrid ve Hilux modelleri, diğer indirim kampanyalarına sahip modellere göre en az 76 bin 65 lira karlı bir tercih sunuyor. Bu modellerde faizsiz kredi avantajıyla alıcılar daha avantajlı bir finansman seçeneği elde edebilirler.

Son Haberler