Türk Telekom'dan bedava internet kampanyası! 81 ilde geçerli olacak

Türk Telekom'dan bedava internet kampanyası! 81 ilde geçerli olacak
20 Haziran Dünya WiFi Günü'nde, Türk Telekom tüm kullanıcılara ücretsiz internet hizmeti sunarak Türkiye genelinde bir kampanya başlattı. İşte detaylar...

Türk Telekom, WiFi alanındaki deneyimi ve güçlü altyapısıyla, İstanbul Havalimanı, AKM, stadyumlar, kütüphaneler, ören yerleri, müzeler, restoranlar, marinalar, uçaklar ve binlerce lokasyonda üstün WiFi deneyimi sunmaktadır. Türkiye'nin tüm 81 ilinde kullanıcıları WiFi ile buluşturan Türk Telekom, 20 Haziran Dünya WiFi Günü'nde tüm Türkiye genelinde ücretsiz internet hizmeti sunmaktadır.

81 İLDE ÜCRETSİZ İNTERNET

turk telekom

Türk Telekom, müşteri odaklı yaklaşımı ve erişilebilir iletişim vizyonuyla, kapsamlı çözümler sunarak öne çıkmaktadır. WiFi hizmetini Türkiye genelinde genişleterek, 20 Haziran Dünya WiFi Günü'nde özel bir kampanya düzenlemiştir. Bu kampanya kapsamında, Türk Telekom 81 ilde binlerce noktada ücretsiz WiFi hizmeti sağlamaktadır.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek altyapı ve teknolojilere odaklandıklarını vurgulamıştır. Türk Telekom, kullanıcıların hızlı ve güvenilir internet erişimine ulaşmalarını sağlamak için sürekli olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Bunun yanı sıra, Türk Telekom deprem bölgelerinde de WiFi hizmetini sürdürmektedir. AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ile iş birliği yaparak, depremden etkilenen vatandaşların iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere çadır kentler ve konteyner kentlerde iletişim altyapısı kurmaktadır. Türk Telekom, bu bölgelerde mobil ve WiFi hizmeti sunarak, vatandaşların iletişim kurabilmesini ve bilgiye erişimini kolaylaştırmaktadır.

Türk Telekom, teknolojik altyapısı ve geniş kapsama alanıyla, iletişim sektöründe öncü bir rol oynamaktadır. Müşteri memnuniyetine odaklı çalışmaları ve topluma sağladığı faydalarıyla, Türkiye'nin iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir.

Son Haberler