Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanan milyonlara müjde! Başvurana para iadesi yapılıyor.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanan milyonlara müjde! Başvurana para iadesi yapılıyor.
Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, cep telefonu hat sahiplerine yönelik büyük bir müjdeyle gündeme geldi.

Başvurana para iadesi yapılıyor. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanan milyonlara müjde- Son dönemde artan cep telefonu faturalarıyla mücadele eden milyonlarca kullanıcı, daha ucuz tarifeler arayışına girmiş ve hat taşıma işlemleri hızla artmıştı.

Cep telefonu operatörleri, mevcut müşterilerine yüksek fiyatlarla tarifeler sunarken yeni müşteri kazanmak için indirimli tarifeler uygulamaya başlamıştı. Bu yöntem, operatörler arasında bir müşteri kapma yarışına sebep olurken aynı zamanda hat sahiplerine daha ucuz iletişim imkanı sağlamıştı. Ancak süreçte hat taşıma işlemi yapan birçok kişinin aslında para iadesi alma hakkı olduğu ortaya çıktı.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan Para İadesi Müjdesi!

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, hat sahiplerine yönelik bir duyuru yaparak para iadesi hakkını hatırlattı. Turkcell tarafından yapılan açıklamada, "Hat iptalinizden sonra hesabınızda kalan TL'leri 2 yıl içinde Alacak Sorgulama / TL İade Talep linkinden sorgulayabilir ve talep edebilirsiniz. Talebinizi ilettikten sonra 15 gün içinde geri ödemeniz gerçekleşecektir. Ayrıca adınıza devlete ödenen yıllık telsiz kullanım ücretinin kalan taksitleri bakiyenizden tahsil edilecektir" denildi. Bu şekilde talepte bulunan kişilere, 15 gün içinde hatlarında kalan tutarın para iadesinin yapılacağı belirtildi.

Vodafone Hat Sahipleri de Para İadesi Alabilecek! Başvuru Nasıl Yapılacak?

Türkiye'nin ilk cep telefonu operatörlerinden olan Vodafone, hat sahiplerine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren 24 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi 15 gün içinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise 24 ay süreyle saklanacak ve abonenin Vodafone'a tekrar geçiş yapması durumunda otomatik olarak hesaba yüklenecektir. Borç Alacak Sayfası üzerinden kalan TL bakiyenizi sorgulayabilirsiniz" denildi.

Son Haberler