Twitter beğeni ve abonelik gizleme özelliği getiriyor: Artık her şey gizli kalacak

Twitter beğeni ve abonelik gizleme özelliği getiriyor: Artık her şey gizli kalacak
Twitter'da yeni bir dönem! Beğeni ve abonelik gizleme özelliğiyle kullanıcılar daha fazla kontrol sahibi olacak. İşte detaylar...

Twitter, Elon Musk'ın liderliğinde bir dizi yenilikle karşı karşıya kalıyor. Bugün ise platformda yeni bir özellik gündemde. Son haberlere göre, Twitter kullanıcıları için beğeni ve abonelik gizleme özelliği getiriliyor. 

SADECE TWİTTER BLUE ABONELERİ YARARLANACAK

1

Threads uygulamasının gelişmesiyle birlikte son dönemlerde önemli gelişmeler yaşanan Twitter, yenilikçi özelliklerle kullanıcılarına farklı deneyimler sunmaya devam ediyor.

Twitter Blue aboneleri, bu yeni özellikle beğenilerini ve aboneliklerini gizleme seçeneğine sahip olacak. Twitter Blue aboneliğine sahip kullanıcılar, diğer kullanıcılara kıyasla farklı avantajlara sahip oluyor. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre, Twitter Blue aboneleri artık beğenilerini ve aboneliklerini istedikleri takdirde gizleyebilecekler.

Söz konusu özellik sayesinde, Twitter Blue abonelerinin profillerine girildiğinde beğeni kısmında hiçbir beğeninin görünmeyeceği ifade ediliyor. Ancak, özelliğin tam olarak nasıl çalışacağı hakkında henüz detaylı bilgiler bulunmamaktadır.

Twitter, Threads uygulamasının ardından kullanıcılarını kaybetmemek için çeşitli adımlar atmaya devam ediyor. Yakın zamanda görüntülü arama özelliğini duyurmuştu. Gelecekte nelerin beklediği ise henüz merak konusu.

Twitter'ın beğeni ve abonelik gizleme özelliği, kullanıcılara daha fazla gizlilik ve kontrol imkanı sunarken, platformun kullanıcı tabanını memnun etmeye yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. İlerleyen günlerde diğer yeniliklerin de kullanıcılara sunulması bekleniyor ve Twitter'ın rekabetçi atmosferdeki yerini korumaya devam etmesi bekleniyor.

Son Haberler