Twitter hesabı olanlar bir bir kapatacak! Elon Musk sinir hoplatan sınırı getirdi

Twitter hesabı olanlar bir bir kapatacak! Elon Musk sinir hoplatan sınırı getirdi
Gün geçmiyor ki Twitter ile ilgili yenilik yapılmasın! Abone olmayanlar mesaj gönderemeyecek! Tüm detaylar haberimizde.

Elon Musk Twitter platformu ile ilgili her geçen gün yenilik yapmaya devam ediyor. Peki Blue abonesi olmayanlarla ilgili değişiklikler neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TWİTTER BLUE ABONELERİYLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİKLER

Twitter platformunu Elon Musk satın aldıktan sonra sık sık değişiklikler yapmaya başladı. İlk olarak mavi tik özelliği getirildi ve Blue abonesi olmayan kullanıcılara günlük mesaj sayısı sınırı getirildi. Yapılan açıklamaya göre Twitter platformundaki mesajlarda olan spamlar azaltılmak için doğrulanmayan hesaplarda kısıtlamaya gidildi. 

twitter sınırlamaları devam ediyor

Kullanıcıların daha fazla mesaj göndermesi için abone olmaları gerekiyor. Twitter Blue özelliği hesapların yanına mavi tik eklenmesine yardımcı olan bir abonelik sistemidir. Atılan tweetlerde düzenleme özeliği sunulur. Kullanıcılar abone olduktan sonra daha üst sıralarda görüntülenebilir, iki kat daha az reklam görebilir, daha uzun tweet atabilir. Abonelik ücretleri ABD'de 8 dolardan sunulmaktadır. Ödemeler Türkiye'de ise 209 TL'dir. Kullanıcılar senelik hizmet almak isterse 2 bin 199 TL'ye kadar ödeme yapabiliyor. 

Son Haberler