Twitter kullanıcılarını kızdırdı! Resmen sınırlanıyor

Twitter kullanıcılarını kızdırdı! Resmen sınırlanıyor
Son günlerde Twitter kullanıcılarını şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Twitter, kullanıcılarını sınırlayacak bu haber kullanıcıların canını sıkacak! İşte detaylar...

Sosyal medya platformu Twitter ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Elon Musk'ın sahip olduğu Twitter, yakında kullanıcıların Twitter Blue aboneliği olmadan gönderebilecekleri DM (Direkt Mesaj) sayısını sınırlayabilir. Bu iddia, kullanıcılar arasında şaşkınlık yaratmış durumda.

DM GÖNDERME HAKKI 30'A İNİYOR

3

İddiaya göre, Twitter şu anda ücretsiz kullanıcılara günlük 500 DM gönderme hakkı tanımaktadır. Ancak yakın bir zamanda bu sayıyı 30'a indirerek sınırlama getireceği söyleniyor. Bu hamlenin, kullanıcıları daha fazla özellik sunan Twitter Blue aboneliğine yönlendirmeyi hedeflediği iddialar arasında yer alıyor.

Bu iddiayı destekleyen bir sızıntı kaynağı olan Alessandro Paluzzi, konuyla ilgili bir ekran görüntüsünü Twitter hesabından paylaştı. Paylaşımında, "Twitter, Twitter Blue'a kaydolmadan önce günlük gönderebileceğiniz DM sayısını sınırlamak için çalışıyor" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Twitter henüz resmi bir açıklama yapmadığı için bu konuda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ücretsiz kullanıcılar için DM sayısının sınırlanmasıyla ilgili herhangi bir duyuru yapılmadığı belirtilmelidir.

Twitter Blue aboneliğinin kullanıcılara daha fazla özellik sunma amacı taşıdığı bilinmektedir. Bu abonelik hizmeti, kullanıcılara örneğin "Düzenle" butonu gibi ekstra özellikler sunmayı vaat etmektedir. Ancak, iddiaların doğruluğu ve Twitter'ın bu sınırlamayı gerçekten getirip getirmeyeceği henüz netlik kazanmamıştır. Kullanıcılar, resmi bir açıklama yapılana kadar bu konuda beklemek durumundadır.

Son Haberler