Twitter'a görüntülü ve sesli arama özelliği geliyor

Twitter'a görüntülü ve sesli arama özelliği geliyor
Twitter sınırları zorlamaya devam ediyor. Yepyeni özellik eklenecek! Artık görüntülü konuşabileceksiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Twitter ve Instagram arasında yaşanan rekabet hızla devam ederken Twitter platformuna yeni bir özellik eklendiği öğrenildi. Görüntülü ve sesli arama yapılabilecek. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TWİTTER SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA

Twitter ve Instagram arasında yaşanan rekabet hızla sürerken Instagram'ın Threads platformunu kurması ardından Twitter gaza bastı. Artık Twitter platformuna görüntülü ve sesli arama özelliği ekleniyor. Twitter Kıdemli Ürün Tasarımcısı Andrea Conway yaptığı paylaşımda sesli ve görüntülü arama özelliğinin alarmını verdi. 

twitter sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor

Tahminlere göre Twitter görüntülü ve sesli arama özelliği yalnızca Twitter Blue aboneleri için sunulacak. Twitter Blue aboneleri aylık 8 dolar abonelik ücreti ödüyor. Twitter platformu son dönemlerde insanların günlük olarak okuyabileceği tweet sayısına sınırlama getirmiş ve epey tepki çekmişti. Aynı zamanda Twitter kurucusu Elon Musk geçtiğimiz günlerde Twitter benzeri bir uygulama kuran Meta şirketine dava açmıştı ve eski Twitter çalışanlarını işe aldıklarını iddia etmişti ancak Meta tüm bu suçlamaları reddetti. 

Son Haberler