Twitter'ın rakibi Threads'i kullanmamak için öne çıkan nedenler

Twitter'ın rakibi Threads'i kullanmamak için öne çıkan nedenler
Twitter platformuna rakip olarak kurulan Threads uygulamasını kullanmamak için pek çok sebep var. Peki neden kullanılmaması gerekiyor? Tüm detaylar haberimizde.

Instagram platformuna bağlı olarak ortaya çıkan Threads platformunu birçok farklı sebep dolayısıyla kullanmamanız öneriliyor. Peki bu sebepler neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

THREADS KULLANMAMAK İÇİN SEBEPLER

Twitter platformuna rakip olarak ortaya çıkan Threads uygulamasına ilk günlerde milyonlarca kullanıcı giriş yaptı. Threads uygulamasını kullanmak için Instagram hesabınız olması gerekiyor. Eğer Threads uygulamasını silmek isterseniz Instagram hesabınızdan da vazgeçmeniz gerekiyor. Aynı zamanda Meta şirketi uzun zamandır gizlilik endişelerini ortaya koyuyor. Meta tarafından toplanan veri nedeniyle de Threads platformu epey eleştiri alıyor. 

threads kullanılmaması için sebepler

Sağlık ve finansal bilgiler de dahil olmak üzere birçok veri şirket tarafından incelenebiliyor. Meta daha önce de Facebook Cambridge Analytica skandalı sebebiyle 5 milyar dolar ceza ödemek zorunda kalmıştı. Aynı zamanda şirket İrlanda Veri Koruma Komisyonu tarafından 265 milyon Euro para cezası aldı ve 1.2 milyar Euro cezaya itirazlar sürüyor. Aynı zamanda ilk haftasında 100 milyon kullanıcıyı bünyesine alsa da Threads uygulaması için gelecek konusunda yorum yapmak pek mümkün değil. 

Son Haberler