Uygun fiyatlı olması için Vision Pro'dan bazı özellikler çıkabilir!

Uygun fiyatlı olması için Vision Pro'dan bazı özellikler çıkabilir!
Apple Vision Pro'nun uygun fiyatlı modelinde bazı hayal kırıklıkları olabilir. Apple, gözlüğü daha uygun fiyatlı yapmak için bazı özellikleri devre dışı bırakmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Apple, Vision Pro'nun daha uygun fiyatlı devam modeli, şirket içinde tartışılan 1.500 ila 2.500 dolar arasındaki bir fiyat noktasına ulaşmasına yardımcı olmak için "muhtemelen" harici ekrandan vazgeçebilir.

Uygun fiyatlı versiyon muhtemelen iPhone sınıfı bir çip üzerinde çalışacak ve daha az kameraya sahip olacak. Aynı zamanda içinde daha düşük çözünürlüklü ekranlar olacak.

Eyesight ucuz versiyonda olmayabilir

Bloomberg'ten Mark Gurman'ın haberine göre, harici ekrandan vazgeçmek, Apple'ın Vision Pro'nun en önemli özelliklerinden biri olan EyeSight'ı daha pahalı versiyonların ödeme duvarının arkasına kilitleyeceği anlamına geliyor.

EyeSight, kullanıcıyla konuşurken size 'bakabilmesi' ve bir bakışta meşgul olup olmadığını ya da önündekini gerçekten görüp görmediğini anlayabilmeniz için kullanıcının gözlerinin anında görüntülenmesini sağlayan bir özellik.

Gurman, Apple'ın daha uygun fiyatlı bir versiyonu dünyaya sunmaya öncelik vermeye karar vererek, insanları teknik açıdan zorlayıcı AR gözlük projesinden uzaklaştırıp buna yönlendirdiğini yazıyor.

Apple'ın tartıştığı bildirilen fiyat aralığıyla ilgili hiçbir şey "ucuz" değil, ancak 1.500 $ kesinlikle daha uygun fiyatlı olacak. Ancak 2.500 doların yeterli bir indirim olup olmadığı muhtemelen iPhone çipi ve diğer donanım değişikliklerinin iyi bir yazılım deneyimi sağlayıp sağlayamayacağına bağlı.

Son Haberler