Vivo V29 sonunda ön satışa çıktı: İşte Türkiye fiyatı

Vivo V29 sonunda ön satışa çıktı: İşte Türkiye fiyatı
Akıllı telefon almak isteyen vatandaşlar yeni telefonları merakla araştırıyor. Vivo V29 model gözde oldu! Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemlerde elektronik cihazların fiyatları fahiş şekilde artarken vatandaşın hem kullanışlı hem uygun fiyatlı telefon arayışı da hızla sürüyor. Vivo V29 şimdiden birinci sıraya adını yazdırdı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

VİVO V29 MODEL SATIŞA ÇIKTI

Akıllı telefon arayışında olan insanların yoğun ilgi gösterdiği Vivo V29 model telefon myvivoshop.com internet sitesi üzerinden online satışa çıktı. Telefonun gök mavisi ve gece siyahı renkleri olacak. 31 Ağustos tarihine kadar internet üzerinden satışı olacak telefonun yanında 1.599 TL olan Vivo TWS ANC kablosuz kulaklık, 2 sene ek bir sene üretici garantisi ve bir sene ücretsiz ekran koruma hizmetleri olan 5 bin 99 TL'lik hediye paketine de sahip olacaklar. Star Işığı isimli özellikle telefon fotoğraflarının kalitesi artacak ve arka kamerada büyük bir ışık halkası bu görevi üstlenecek. 

vivo v29 telefon modeli tanıtıldı

Star Işığı üç boyutlu aydınlatma efekti sunarak gölgelerin ve karanlık alanların ortadan kalkmasını sağlayacak. Yani kullanıcılar geceleri de istedikleri gibi ışıklı bir fotoğraf çekebilecek. Bu özellik profesyonel bir fotoğraf çekme hazzını kullanıcılara sunacak ve parlak ve net portreler ortaya çıkacak. Aynı zamanda Grup Selfie ve Süper Grup Videosu özellikleriyle de grup fotoğrafları ve videolar da artık daha kaliteli olacak. Ön kamera 50 MP olacak ve telefonda bulunan düzenleme asistanı kullanıcıların profesyonel videolar düzenlemesine yardımcı olacak. Vivo V29 model telefon 6.78 inç boyutta ve 3D kavisli ekran şeklinde satılacak. Telefonda bağımsız denetim, doğrulama, test ve belgelendirme kuruluşu ve göz koruma sertifikası kullanıcıların göz sağlığına da önem verecek. 1.5 K çözünürlük ve piksel yoğunluğu da telefonun en dikkat çeken özelliklerinden biri. Telefonda 5G bağlantısı sağlanacak ve 8 GB RAM ve 8 GB genişletilmiş RAM ile kullanıcılar rahatlıkla belgelerini ve bilgilerini depolayabilecek. 

Son Haberler