WhatsApp beklenen özelliğini sonunda çıkardı! Uygulamaya giren gözlerine inanamıyor

WhatsApp beklenen özelliğini sonunda çıkardı! Uygulamaya giren gözlerine inanamıyor
En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp yeni özelliğini kullanıcılarına sundu. Yeni güncellemeyle beraber hem mobil uygulamada hem de web üzerinden arayüz kullanımı başladı.

Topluluklar adı altında yeni bir kullanım şekline geçiş yapan Whatsapp, dünyaca ünlü uygulamaların başında geliyor. Bir çok insanı bir araya getiren duyuru kanalları WhatsApp'ta Topluluklar olarak tanımlanmıştı.

Gelen yeni güncellemeyle beraber 5 bin kişiye kadar duyuru yapılırken buralarda karşılıksız etkileşim olmayacak olsada kanallar üzerinden bilgilendirme alabileceksiniz. Uygulama üzerinden artık grup mesajlaşmaları içerisinde diğer kişilerin profil fotoğrafları görülebilecek.

whatsapp

Güncelleme ilk olarak gruplardaki kişiler mesaj attığında mesaj gönderinin resmi çıkacak. En büyük avantaj sunulurken kişilerin olduğu gruplar daha da hareketlenecek. Numarası kayıtlı olmayan kişilerin ya da yabancı kişilerin profiline tıkladığınızda o kişinin profiline erişim sağlayabileceksiniz.

Whatsapp üzerinden kullanılacak bu özellik ilk olarak İOS betasından sürümü çıkartılacak. Test aşamasında olan bu özellik birçok kullanıcının görücüsüne çıktı. 

Son Haberler