WhatsApp, bilinmeyen telefon numaralarıyla sohbet özelliğini getiriyor

WhatsApp, bilinmeyen telefon numaralarıyla sohbet özelliğini getiriyor
WhatsApp, Microsoft Store'daki resmi beta kanalı aracılığıyla Windows yerel uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlayarak sürümü 2.2342.6.0'a yükselterek, bilinmeyen telefon numaralarıyla sohbet etmeyi mümkün kılıyor.

WhatsApp, Microsoft Store'daki resmi beta kanalı aracılığıyla Windows yerel uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlayarak sürümü 2.2342.6.0'a yükseltti.

WhatsApp, bilinmeyen telefon numaralarıyla sohbet açmak için bir özellik sunuyor ve bu özellik bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor!

ekran-goruntusu-2023-10-25-154456.png

Bu ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi WhatsApp, rehberinizde olmayan biriyle hızlı bir şekilde sohbet başlatabilmeniz için telefon numarasını girmenin mümkün olduğu yeni bir ekran sundu. Bu özelliğin WhatsApp hesabınızda kullanılabilir olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız, "Yeni sohbet" ekranını açın ve "Telefon numarası" adlı yeni bir giriş noktası bulmalısınız. Telefon numaralarını "Yeni sohbet" ekranındaki arama çubuğuna girerek aramaya devam edebileceğinizi ve bunun önceki bir güncellemede zaten uygulandığını unutmamak önemlidir.

Bu özellik, rehberinizi doğrulanmamış veya geçici telefon numaralarıyla karıştırma ihtiyacını ortadan kaldırdığı için, kullanıcılara bilinmeyen kişilerle hızlı bir şekilde sohbet başlatmak için erişilebilir bir seçenek sunma konusunda önemli bir adım. Buna ek olarak, mevcut gizlilik ayarları bilinmeyen kişi için de geçerli olduğundan daha özel bir mesajlaşma deneyimi sunduğunu düşünüyoruz, çünkü adres defterine eklemek yeni telefon numarasını gizlilik ayarlarına otomatik olarak dahil edecektir.

Bilinmeyen telefon numaralarıyla sohbet açma özelliği, Microsoft Store'da yayınlanan Windows için en son WhatsApp beta güncellemesini yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Bu güncellemeyi Microsoft Store'da göremiyorsanız, önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcıya sunulacağını lütfen unutmayın.

Son Haberler