WhatsApp Discord'a rakip oldu! O özellik ekleniyor

WhatsApp Discord'a rakip oldu! O özellik ekleniyor
Milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp güncellemeleri dur durak bilmiyor. Yeni güncelleme tüm kullanıcıları mest etti! Tüm detaylar haberimizde.

Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp yeni güncellemelerini çıkarmaya devam ediyor. WhatsApp yeni güncellemesinde hangi özellikler olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ GÜNCELLEMESİ

Milyonlarca insan tarafından tercih edilen WhatsApp uygulaması sık sık yeni güncellemelerini kullanıcılarıyla paylaşıyor. WhatsApp tarafından yapılan son haberlere göre artık uygulamada görüntülü konuşma yaparken ekran paylaşımı yapılabilecek. Windows için ilk olarak beta sürümünü kullanıma sunan WhatsApp 2.2322.1.0 güncellemesi daha önce Android cihazlarda da test edilmişti. 

Whatsapp Yeni Güncellemesi Paylaşıldı

Bu şekilde görüntülü konuşma yaparken masaüstü ekranı da görüştüğünüz kişilerle paylaşılabilecek. Beta sürümünde yapılan özelliğe göre dileyenler tüm masaüstü ekranlarını dileyenler istedikleri kısmı görüştükleri kişiyle paylaşabilecek. Arama yapılırken mobil cihazlardan da bu güncelleme kullanılabilecek. Aynı zamanda WhatsApp uygulamasına yeni özellik olarak Kanallar özelliği de eklenecek. Güncellemeler sekmesine girdikten sonra takip edilen kanalların paylaştığı içerikler bu şekilde görüntülenebilecek. WhatsApp yeni güncellemeleriyle birlikte gizliliğin ön planda olacağını ve kişisel bilgilerin kimseyle paylaşılmayacağını da bildirdi. Kanal yöneticileri kanal geçmişini 30 gün boyunca saklayabilecek ancak 30 gün sonrasında içerikler otomatik olarak silinecek. 

Son Haberler