WhatsApp'tan bomba bir özellik daha geliyor: İlk görüntüler ortaya çıktı, yeni dönem başlıyor!

WhatsApp'tan bomba bir özellik daha geliyor: İlk görüntüler ortaya çıktı,  yeni dönem başlıyor!
Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda yeni bir özellik daha test edilmeye başladı ve ilk görüntüler de geldi.

Giderek daha fazla özelliğe kavuşan WhatsApp, 2023'ü oldukça verimli geçiriyor. Yeni gelen özelliklere artık yetişemez hale gelirken, bir o kadar da test sürümünden bir sonraki özellikler gün yüzüne çıkıyor.

Yine öyle oldu... WhatsApp, henüz birkaç hafta önce kilitli sohbetler özelliğini herkes için kullanıma sunarken, şimdi de bir sonraki planları ortaya çıktı. Fakat test edilen bu yeni özelliği sizler de çok seveceksiniz...

WhatsApp aramaları sırasında ekran paylaşma dönemi başlıyor

Beta sürümlerinde test edilen pek çok özelliği erkenden tespit ederek paylaşan Wabetainfo isimli kaynak, son olarak WhatsApp'ın aramalar üzerine yaptığı bir değişikliği gözlemledi.

whatsapp-beta-condivisione-scher.jpg

WhatsApp Beta 2.23.10.4 sürümünde tespit edilen yenilik, fotoğrafta da gördüğünüz gibi aramalar sırasında yeni bir değişikliği ortaya koyuyor.

Tıpkı Google Meet ve Zoom'da olduğu gibi artık WhatsApp'ta da görüşme sırasında ekranı paylaşma devri başlıyor. Söz konusu özellik aslında pandemi döneminde gelseydi çok daha fayda sağlayacaktı. Fakat yine de böyle bir özelliğin uygulamada bulunması ile sevindiren yeniliklerden biri.

Buna göre kullanıcılar artık görüşme sırasında ekranlarını eş zamanlı olarak paylaşabilecek. Böylece görüşmeyi sürdürürken; fotoğraf, iş, eğitim veya birçok sunumlarınızı artık WhatsApp'ta paylaşabileceksiniz.

WhatsApp, testlerini sürdürdüğü bu yenilikle Zoom, Google Meet ve Skype gibi uygulamalara da rakip olacaktır.

Şu anda güncelleme test aşamasında. Resmi olarak ne zaman sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor. Peki sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özellik kullanıcılara fayda sağlayacak mıdır? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın...

Kaynak: Wabetainfo
Derleme: Veteknoloji.net / Okan Güleş

Son Haberler