WhatsApp sohbet ekranlarını şenlendiriyor: Yeni özellik test aşamasında

WhatsApp sohbet ekranlarını şenlendiriyor: Yeni özellik test aşamasında
Gelişmiş anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor: Hareketli Avatarlar! Ortaya çıkan bilgilere göre, WhatsApp ekibi, kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmek için bu özelliği hayata geçirmek için çaba harcıyor. Detaylar haberimizde...

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, milyonlarca aktif kullanıcısıyla, son aylarda Avatar özelliğini kullanıma sunarak büyük bir adım attı. Daha önce Meta'nın Instagram ve Facebook uygulamalarında bulunan bu özellik, artık WhatsApp kullanıcılarına da sunuluyor. Kullanıcılar, saç stilleri, yüz tipleri ve kıyafetler gibi seçeneklerle kendilerine özgü dijital bir görünüm yaratarak mesajlaşma deneyimlerini daha kişisel hale getiriyorlar.

Şu anda WhatsApp'taki Avatar özelliği, hareketsiz bir dijital görüntü sunuyor; yani basitçe bir resim gibi düşünebiliriz. Ancak bugün ortaya çıkan bilgilere göre, WhatsApp, pek çok kullanıcının heyecanla beklediği Hareketli Avatar özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar dijital görünümlerini canlandırarak mesajlarını daha eğlenceli ve etkileşimli hale getirebilecekler. Heyecanla beklenen bu yenilikle birlikte, WhatsApp kullanıcıları arasındaki iletişim daha da renklenecek ve kullanıcılar kendi dijital kişiliklerini yaratmada daha fazla özgürlüğe sahip olacaklar.

 

WHATSAPP'TAN EĞLENCELİ YENİLİK. İŞTE DETAYLAR

WHATSAPP

WhatsApp, Android kullanıcıları için yayımlanan 2.23.15.6 sürüm numaralı beta güncellemesinde test aşamasında olan heyecan verici bir özelliği kullanıcılara sunuyor. Hareketli Avatarlar, mevcut avatarları canlandırarak iletişime renk katıyor ve sohbetleri daha zenginleştiriyor.

WhatsApp'a yönelik içeriklerle tanınan WABetaInfo'nun paylaştığı ekran görüntüsünde, bu özelliğin nasıl çalıştığı görülebiliyor. Hareketli Avatar özelliğine sahip kararlı sürümün ne zaman herkese sunulacağı henüz belli değil, ancak tahminler önümüzdeki haftalarda olacağı yönünde.

Mevcut hareketsiz Avatar özelliğine zaten ulaşmak mümkün. Herhangi bir sohbet içerisinde, mesaj kutusundaki Emoji ikonuna tıklayarak Avatarınıza ulaşabilirsiniz. Eğer daha önce kendi Avatarınızı oluşturmadıysanız, Ayarlar kısmından bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Buna ek olarak, WhatsApp aynı zamanda Web için telefon numarası ile giriş yapma özelliğini de test ediyor. Bu özellik sayesinde, QR koduna ihtiyaç duymadan giriş yapma işlemi kolaylaşacak ve yakın zamanda tüm kullanıcıların erişimine açılması bekleniyor.

Son Haberler