WhatsApp son 10 yılın en büyük sorununu çözüyor! Yeni güncellemeyle birlikte gelecek

WhatsApp son 10 yılın en büyük sorununu çözüyor! Yeni güncellemeyle birlikte gelecek
WhatsApp uygulaması kullanıcılarına sık sık güncellemelerini sunmaya devam ediyor. Bu güncelleme yüzleri güldürdü! Tüm detaylar haberimizde.

Milyonlarca insan tarafından heyecanla beklenen o özellik nihayet WhatsApp'a geldi! Artık bu özelliklerden faydalanabileceksiniz. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ ÖZELLİK PAYLAŞILDI

WhatsApp tarafından yapılan son duyurulara göre milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği güncelleme sonunda geldi. Bütün uygulama kullanıcıları WhatsApp içinde gönderilen fotoğraf ve videoların kalitesinin düşmesinden ş,kayetçiydi. WhatsApp bu konuyla ilgili çalışmalarını test ediyordu Yeni özelliğe göre artık uygulama içinde gönderilen fotoğraf ve videoların kalitesi düşmeyecek. 

whatsapp yeni güncellemesi

WhatsApp uygulamasında 16 MB büyüklüğe kadar gönderilebilen veriler sıkıştırılarak gönderiliyordun ancak artık bu sorun ortadan kalkacak. Yapılan güncellemeyle birlikte fotoğraflar HD kalitede gönderilebilecek. Orijinal video olarak göndermek isteyen kullanıcılar HD gönderme seçeneğiyle HD kalitede gönderim yapabilecek. WhatsApp HD kalitede video ve fotoğraf göndermek için sohbete girdikten sonra çıkan + seçeneğine basarak yüksek kaliteli verilerinizi gönderebileceksiniz. WhatsApp yeni güncellemesi henüz beta aşamasında. 

Son Haberler