WhatsApp yeni güncellemeyi duyurdu: Bilinmeyen numaralara geçit yok

WhatsApp yeni güncellemeyi duyurdu: Bilinmeyen numaralara geçit yok
Sevilen haberleşme uygulamalarından olan Whatsapp yeni özelliğini kullanıcılarıyla paylaştı. Artık bilinmeyen numaralar, otomatik olarak susturma özelliği paylaşıldı. Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın yeni özellikleri haberimizde yer almaktadır.

Whatsapp, otomatik olarak susturulan aramaların aramalar sekmesinde ve bildirimler üzerinde görüleceği bildirildi. İncelemelerin daha rahat yapılması imkanı sunuldu. Bu özellikle beraber dolandırıcılık ya da istenmeyen aramaların filtrelenmesine yardımcı olmak hedefleniyor.

Android ya da İOS cihazınızda uygulamanın en son sürümünün yüklenmesiyle yeni özellikler kullanıcıların hizmetine verilecek. Ayarlar - Gizlilik sekmesine giriş yapılarak aramalar bölümünden karşınıza çıkar.

Whatsapp

WHATSAPP GİZLİLİK ÖZELLİĞİ

Whatsapp, bu yeni özelliğin dışında önemli gizlilik ayarlarında size yol gösterecek adım adım kullanıcı arayüzüne sahip olarak gizlilik kontrolü aracı ilave edildi. Gizlilik sayfasında kontrolü başlat bölümünden özellik kullanılır.

Sohbet Kilidi ismiyle gizlilik özelliği kullanımı başladı. Bununla beraber uzun zamandır beklenen müjdeli haber de geldi. Kullanıcıların gönderilen mesajları üzerinde düzenleme yapması fırsatı sunulurken Güvenlik Merkezi başlattı ve uygulamalarını Android ve iOS üzerinden yeni tasarımı verildi. 

Son Haberler