WhatsApp'a gelen iki yeni özellik kullanıcıları sevindirecek

WhatsApp'a gelen iki yeni özellik kullanıcıları sevindirecek
2010 yılı itibari ile hayatımıza giren Watsapp uygulaması girdiği andan itibaren hayatımıza büyük kolaylıklar getirdi. Milyonlarca insanın telefonda mutlaka bulunan watsapp’tan kullanıcılarının yüzünü güldürecek haberler geldi. İşte detaylar…

Ülkemize geldiği günden itibaren hepimizin hayatının vazgeçilmezi olan Watsapp mesajlaşma uygulamaları arasında hep ilk sıralarda yer almaktadır. Ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde milyonları aşkın kullanıcısı olan Watsapp tüm kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaptı. Detaylar haberimizde…

banka

WHATSAPP’TAN ‘NİHAYET’ DEDİRTEN ÖNEMLİ YENİLİK!

WhatsApp, yatay modda ekran paylaşımını ve görüntülü aramayı destekler. Kararlı bir sürüm için yeni özellikler mevcut.

WhatsApp, görüntülü görüşmede yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Bir süredir Android için WhatsApp Beta'da test edilen ekran paylaşma özelliği nihayet kararlı sürüme yayınlandı. Böylece görüntülü görüşmeler sırasında ekranınızı paylaşabilirsiniz.

WHATSAPP EKRAN PAYLAŞMA VE YATAY MOD DESTEĞİ KAZANIYOR

Popüler mesajlaşma uygulaması, görüntülü aramalar için iki önemli yeni özelliği kullanıma sundu. Ekran paylaşımı ve yatay mod desteği sunan WhatsApp, görüntülü görüşme deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Ayrıca bu özellikleri ile Zoom ve Google Meet gibi araçlarla rekabet edecek.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg tarafından duyurulan ekran paylaşım özelliği, kullanıcıların telefonlarını veya bilgisayar ekranlarını görüntülü görüşmede diğer katılımcılarla paylaşmalarına olanak sağlayacak. Bu işlevin Android, iOS ve Windows uygulamalarında kullanılabileceğini unutmayın.

WhatsApp ayrıca görüntülü görüşmeler için yatay mod desteği sunacak. Kullanıcılar artık akıllı telefonlarını yan çevirerek sohbet edebiliyor. Ayrıca ekran paylaşımını kolaylaştıracaktır. WhatsApp, önümüzdeki günlerde küresel olarak iki yeni özelliği kullanıma sunacak.

Son Haberler