WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor: Artık telefon numarası ile bağlanılabilecek

WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor: Artık telefon numarası ile bağlanılabilecek
WhatsApp uygulamasının güncellemeleri dur durak bilmiyor. Uygulamaya artık telefon numarasıyla bağlanmak mümkün! Tüm detaylar haberimizde.

WhatsApp Web kullanan insanlara yeni özellik müjdesi verildi. Artık telefon numarasıyla bağlanma devri başlıyor! Peki telefon numarasıyla bağlanma işlemi nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP TELEFON NUMARASIYLA BAĞLANMAK

WhatsApp Web girişleri QR kod ile yapılıyordu. Ancak yeni güncellemeyle birlikte telefon numarasıyla bağlanmak mümkün olacak. Yeni özellik henüz Android kullanıcıları için Beta sürümünde. WhatsApp Web girişleri için ilk olarak WhatsApp internet sitesine girdikten sonra telefon numarasıyla bağlantı kur seçeneğinin seçilmesi gerekiyor. 

whatsapp telefon numarasıyla bağlanmak

WhatsApp hesabınıza bağlı olan telefon numarasını girip telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açmanız gerekiyor. Sağ tarafta bulunan üç noktaya basarak bağlı cihazlar seçeneğini açmanız ve cihaz bağla demeniz gerekiyor. Daha sonra telefon numarası kullanarak bağlan seçeneğini seçerek sitede yer alan kodu metin kısmına girdikten sonra cihazınızı bağlayabilirsiniz. 

Son Haberler