WhatsApp'ın hiç bilinmeyenleri ortaya çıktı

WhatsApp'ın hiç bilinmeyenleri ortaya çıktı
Dünyaca ünlü olan mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan Whatsapp yeniliklerine devam ederken farklı özellikleri ve Meta'nın bünyesinde olması oldukça katkı sağladı. İşte Whatsapp'ın ilginç bilgileri haberimizde yer almaktadır.

2009'un Kasım ayında çıkış yapan Whatsapp, ilk 1 yıl süreyle ücretsiz kullanım sunulurken daha sonrasında kullanılmaya devam ederken tek seferlik olurken 1 dolar ücret ödenmesi gerekiyordu. O dönemlerde paralı olması tercih edilmemesine neden olunur. Dünya çapında 2 milyardan fazla aktif kullanıcılara sahip olunurken Whatsapp her gün 100 milyondan fazla mesaj gönderilir.

whatsapp yasak olan ülkeler

Yeni bir mesajla uygulamasına ücret ödemek istemeyen insanlar, 2014 yılına geldiğimizde ise o dönem ki adı Facebook olan Meta, WhatsApp‘ı 19 milyar dolar karşılığında satın aldı. Bunun devamına uygulama, tamamen ücretsiz olarak sunuldu. Meta'nın sahip olduğu İnstagram ve Favebook'ta pek çok reklam gösterilirken Whatsapp ise bu zamana kadar reklam gösterilmezken durumlar tersine döndü.

WHATSAPP'IN YASAK OLAN ÜLKELER

Çin, İran, Kuzey Kore, Eritre, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Mısır, Vietnam, Kamboçya ve Myanmar.

Son Haberler