WhatsApp'ını güncelleyen şaşkına döndü! Artık her şey aranızda kalacak!

WhatsApp'ını güncelleyen şaşkına döndü! Artık her şey aranızda kalacak!
Milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp yeni güncellemelerini sık sık duyurmaya devam ediyor. Bu özellik bütün güvenlik endişelerini ortadan kaldıracak! Tüm detaylar haberimizde.

WhatsApp sık sık yeni güncellemeler sunarken güvenlik endişesi olan kullanıcıların yüzleri gülüyor! Artık her bilgi gizli kalacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP GÜVENLİK ENDİŞESİ ORTADAN KALKIYOR

Tüm dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp ile ilgili bazı kullanıcıların güvenlik endişeleri hızla devam ederken yeni güncelleme yüzleri güldürdü. Artık yeni güvenlik özellikleri geliştiriliyor. Alternatif hesap doğrulama özelliği kullanan kullanıcıların içi rahat edecek. Bu özellik e-posta ile kullanılabilecek. Sınırlı kullanıcıya sunulan özelliğin yakın zamanda bütün kullanıcılara sunulması bekleniyor. 

whatsapp yeni güvenlik özelliği etkinleştirildi

Hesapların korunmasını isteyen kullanıcılar için farklı yöntemler sunulacak ve artık kullanıcılar son güncellemeyle birlikte hesaplarını e-posta aracılığıyla koruyabilecek. Yeni özellikle ilgili henüz bir kullanım talimatı paylaşılmadı. Bazı kullanıcılar WhatsApp uygulamasından doğrulama kodu almıyordu ancak bu özellikle birlikte bu sorunun önüne geçilmiş olacak. Yeni güncelleme Android kullanıcılarına beta sürümü olarak sunuldu ve geliştirilme aşamasında devam ediyor. Güncelleme tamamen geliştirildikten sonra bütün kullanıcılara sunulması bekleniyor. WhatsApp uygulaması insanlar tarafından günlük olarak kullanılabildiği gibi iş için de kullanılabiliyor. Bu sebeple yeni güvenlik önlemleri herkesin içine su serpiyor. 

Son Haberler