WhatsApp'ta bomba yenilik: Artık herkes yanıtlayabilecek

WhatsApp'ta bomba yenilik: Artık herkes yanıtlayabilecek
WhatsApp, kullanıcıların kanallarda yanıt verme yeteneğini test ediyor. Kanalınızda paylaşılan yayınlara yorum yapma seçeneğiniz bundan sonra mümkün olacaktır.

WhatsApp yakın zamanda 'Kanallar' adı verilen bir özelliği tanıttı. Bu özellik Türkiye'de de mevcut ve büyük kuruluşların takipçilerine anında bilgi göndermesine yardımcı oluyor. Son testler, kullanıcıların WhatsApp kanallarından yanıt verebildiklerini gösterdi. Artık WhatsApp kanalınıza yanıt verebileceksiniz..

Yeni bir bilgiye göre, WhatsApp'ın 'Kanallar' adını verdiği özelliğinin deneyimini daha da iyileştirmek için yeniden güncelleme üstünde çalıştığı öğrenildi. Bu kapsamda kullanıcılar, kanal sahiplerinin paylaştığı gönderilere yorum yapabiliyor. Bu da etkileşimli bir ortam yaratır.

Bilmeyenler için Kanallar; şirket yöneticilerinin takipçilerine metin, fotoğraf ve video gönderebileceği tek yönlü konuşmalardan oluşur. Artık gönderilere yalnızca emojilerle tepki vermek mümkün oluyor. Beta ekran görüntüsünde emojinin yanında yanıt balonu görülebiliyor.

WhatsApp'ta bomba yenilik Artık herkes yanıtlayabilecek

Yanıt balonuna dokunarak bir gönderiyi tıpkı bir gruptaki gibi yanıtlayabilirsiniz. Cevaplama fonksiyonu sayesinde takipçiler tartışmalara katılabilir ve kanal hakkında görüşlerini belirtebilirler. Özellikle yanıt veren kullanıcıların telefon numaraları gösterilmedi. Bu, gönderilerinizin anonim olarak yayınlanacağı anlamına gelir. Ancak kanal sahibi, yanıtı yayınlayan kişiyi görebilir. Bu, kanalınıza beklenmedik yorumlar bırakan kullanıcıları kolayca kaldırmanıza olanak tanır.

Yanıtla düğmesi hâlâ geliştirilme aşamasındadır ve beta testi kullanıcıları tarafından görülemeyebilir. Ancak yakın zamanda kararlı bir sürüm yayınlanacak.

Son Haberler