WhatsApp'ta çoklu dönem başlıyor! Artık birden fazla yerde kullanılabilecek

WhatsApp'ta çoklu dönem başlıyor! Artık birden fazla yerde kullanılabilecek
Milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp uygulaması ile ilgili güncellemeler merakla araştırılıyor. Peki WhatsApp son güncellemede neler olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Tüm dünyada milyonlarca insanın tercih ettiği konuşma ve mesajlaşma uygulaması WhatsApp sık sık güncellemelerini kullanıcılarına sunuyor. Peki WhatsApp son güncellemede neler olacak? Güncelleme ne zaman kullanılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ GÜNCELLEMELERİ

WhatsApp son dönemlerde kullanıcı memnuniyetini sağlamak amacıyla sık sık yeni güncellemelerini sunmaya devam ediyor. WhatsApp yeni güncellemesi olarak sunulan beta güncellemesi 2.23.13.5 WhatsApp Messenger ile uyumlu olacak. Son güncellemede eğer ilk kez ek bir hesap oluşturursanız bu hesap diğer kullanıcı çıkış yapana kadar açık kalacak ve kullanıcılar istedikleri zaman iki hesap arasında geçiş yapabilecek. 

Whatsapp Çoklu Hesap Özelliği Geliyor

İddialara göre çoklu hesap özelliğiyle birlikte diğer konuşmalar, sosyal etkileşimler de yönetilebilecek. Bu şekilde farklı cihazlarda birden çok hesabın yönetimi daha da basit hale gelmiş olacak. Yani bütün cihazlarınıza WhatsApp uygulamasını tek tek indirmeniz gerekmeyecek ve bir cihazdan birden fazla hesap kullanabileceksiniz. WhatsApp Business uygulaması geliştirilme aşamasında ve yalnızca işletmeler için sunulacak bir güncelleme olmayacağı da konuşuluyor. Yani yeni özellik herkes için kullanılabilecek. WhatsApp çoklu hesap özelliği ise henüz geliştirilme aşamasında.  

Son Haberler