WhatsApp'ta e-posta doğrulama yolda

WhatsApp'ta e-posta doğrulama yolda
WhatsApp, hesap güvenilirliğini artırmak için e-posta doğrulama özelliğini getiriyor. Şimdilik beta kullanıcıları için aktifleştirilen bu uygulama, yakında tüm kullanıcılar için kullanıma girebilir.

Dünyanın en popüler ve en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, e-posta doğrulaması şeklinde yeni bir güvenlik özelliğine kavuşmaya hazırlanıyor. Bu özellik şimdilik WhatsApp beta kullanıcıları için etkinleştirildi. Uygulamanın e-posta doğrulama özelliği, bu yılın Ağustos ayından beri test ediliyordu. Şimdi daha fazla kullanıcıya açılıyor.

E-posta doğrulama geliyor

WABetaInfo'ya göre, e-posta doğrulama işlevi artık Android için en son WhatsApp beta sürümüyle birçok beta kullanıcısı için erişilebilir durumda. Bu, özelliğin çok yakında kullanıma sunulmaya hazır olduğunu gösteriyor. Rapor, yeni e-posta doğrulama özelliğinin WhatsApp içinde Ayarlar > Hesap bölümüne giderek bulunabileceğini öne sürüyor.

İlgilenen beta kullanıcıları, özelliğin WhatsApp Android beta sürümü 2.23.24.10'da etkin olup olmadığını kontrol edebilir. Şu anda bir dizi beta kullanıcısı için etkin durumda. WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, e-posta doğrulamasını ayarlamak için basit bir süreç gösteriyor. Kurulum sayfasında ayrıca e-posta adreslerinin başkaları tarafından okunamayacağı ve bu doğrulama sisteminin kullanıcıların hesaplarına erişmelerine yardımcı olacağı belirtiliyor.

whatsapp-email-verification.png

Kullanıcıların hesaplarını kurmak için e-posta adreslerini doğrulamaları gerekiyor. Hesaplarını doğrulamamaları halinde, işlemin başlatılması için bir uyarı istemi gösterilecektir. Ayrıca, doğrulama e-postasını eklenen hesaba yeniden gönderecek gibi görünen bir E-postayı doğrula düğmesi de alacaksınız. Görünüşe göre, e-posta doğrulaması hesabınızı doğrulamanın ek bir yolu olacak ama birincil bir seçenek olmayacak.

Son Haberler