WhatsApp'ta eski konuşmaları bulmak için sadece iki saniyeye ihtiyacınız var

WhatsApp'ta eski konuşmaları bulmak için sadece iki saniyeye ihtiyacınız var
WhatsApp'a mesajları tarihe göre mesajları arama özelliğinin geleceği öğrenildi. Şu anda beta programda kullanıcılara sunulan özellikle birlikte çok eski olan mesajları kolaylıkla bulabilirsiniz.

WhatsApp, kullanıcıların belli bir tarihe ait konuşmalara daha kolay erişmesini sağlayacak olan yeni bir özelliğin üstünde çalışıyor. Mesajların tarihe göre aranmasını sağlayacak olan özellik şu an için WhatsApp web uygulamasında geliştirilme aşamasındadır.

"Mesajları tarihe göre ara"

WhatsApp, web uygulamalarının kullanıcı deneyimini daha fazla geliştirmek için sürekli çalışıyor. Yeni, özellikler ise ilk olarak beta programına katılanlara sağlanıyor. Kullanıcıların mesajları daha hızlı bulmasına yardımcı olabilmek adına yeni kenar çubuğu ile birlikte grup sohbet filtrelerinin yanı sıra mesajların tarihe göre aranması olanağı da eklenecek.

WhatsApp'ta eski konuşmaları bulmak için sadece iki saniyeye ihtiyacınız var

WhatsApp Web'de kullanıcılar, belirli bir günde paylaşılan mesajları kolaylıkla bulabilecekleri bir panel açmak için takvim simgesine tıklayabilirler. Bu özellik iOS'ta WhatsApp Beta 22.24.0.77'de mevcuttur.

Tarihe dayalı aramanın geçmiş konuşmalardan belirli bazı mesajları almanız gerektiğinde kullanışlı bir özellik olduğu belirtiliyor. WhatsApp web uygulaması içerisinde mesajları tarihe göre aranması özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı belli değil.

Son Haberler