WhatsApp'ta numara kaydetmeye son: Artık bilinmeyen numaralara gönderilebilecek

WhatsApp'ta numara kaydetmeye son: Artık bilinmeyen numaralara gönderilebilecek
WhatsApp, kullanıcı deneyimini artırmak için yeni bir özellikle geliyor! Artık rehbere kaydetmeden bilinmeyen numaraları öğrenebileceksiniz. Daha hızlı ve pratik iletişim için WhatsApp'ın sunduğu bu özellikle, mesajlaşma deneyiminiz kolaylaşıyor. Detaylar haberimizde...

WhatsApp, milyarlarca kullanıcısının deneyimini artırmak için yeni bir özellikle karşımızda! Artık bilinmeyen numaraların kim olduğunu, telefon rehberine kaydetmeden öğrenmek mümkün olacak. Daha önce kullanıcıları uğraştıran bir sorun olan bilinmeyen numaraların rehbere eklenmesi gerekliliği, yeni özellikle ortadan kalkacak.

KAYITLI OLMAYAN NUMARALARA MESAJ ATMAK DAHA KOLAY

1

WhatsApp'ın beta sürümüne özel olmayan bu özellik, uygulamanın arama kısmından direkt olarak numarayı yazarak ulaşmak istediğiniz kişiyi aramanıza veya mesaj atmanıza imkan sağlayacak. Kayıtlı olmayan numaralara mesaj atmak daha da kolay hale gelecek ve rehberinizin bilinmeyen numaralarla dolmasının önüne geçilecek.

Eğer WhatsApp'ın bu yeni özelliğinden faydalanmak istiyorsanız, App Store veya Google Play Store'dan WhatsApp'ın en güncel sürümünü yüklemeniz yeterli olacak. Böylece rehbere kayıt yapmadan istediğiniz numaralara kolayca mesaj atabilecek ve iletişiminizi daha da rahat bir şekilde sağlayabileceksiniz.

WhatsApp kullanıcıları tarafından heyecanla karşılanan bu özellikle birlikte, mesajlaşma deneyiminin daha pratik ve kullanıcı dostu hale gelmesi bekleniyor. 

Son Haberler