Whatsapp’ta numarasız yeni dönem! Telegram’ın en sevilen özelliği artık Whatsapp’ta: Zorunluluk kaldırıldı!

Whatsapp’ta numarasız yeni dönem! Telegram’ın en sevilen özelliği artık Whatsapp’ta: Zorunluluk kaldırıldı!
Meta, Instagram ve Facebook'un yanı sıra mesajlaşma platformu WhatsApp'ı da bünyesinde barındırarak, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. Wabetainfo tarafından yapılan paylaşıma göre, WhatsApp'ta telefon numaraları yerine kullanıcı adları kullanılmaya başlanacak. İşte ayrıntılar...

Dünyaca ünlü mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılarına yeni bir özellik sunmak için çalışmalara başladı. Bu güncelleme hayata geçerse, kullanıcılar artık telefon numaralarını paylaşmak zorunda kalmadan 'kullanıcı adları' ile sohbet başlatabilecekler.

Wabetainfo'nun haberine göre, WhatsApp, kullanıcıların hesapları için benzersiz kullanıcı adları seçmelerine olanak tanıyan bir kullanıcı adı özelliği üzerinde çalışıyor.

TELEFON NUMARASI ZORUNLU OLMAYACAK

whatsapp

Bu özellik sayesinde kullanıcılar, telefon numaralarını paylaşmak istemedikleri kişilerle kullanıcı adlarını kullanarak sohbet edebilecekler.

WhatsApp'ın en büyük rakiplerinden biri olan Telegram'ın zaten benzer bir özelliği olduğu biliniyor.

Şu anda bu özelliğin geliştirme aşamasında olduğu belirtiliyor ve yakın gelecekte bu güncellemenin kullanıcılara sunulabileceği tahmin ediliyor.

Daha önce WhatsApp, kullanıcıların gönderdikleri mesajları 15 dakika içinde "düzenle" seçeneğiyle değiştirebilmelerine olanak tanıyan bir "mesajı düzenle" özelliğini getirmişti. Düzenlenen mesajlar "düzenlendi" şeklinde işaretlenecek, ancak mesajlaşılan kişiler bu düzenleme geçmişini göremeyecek.

WhatsApp'ın bu yeni özelliği, kullanıcıların gizlilik ve kullanım kolaylığı konusunda daha fazla seçeneğe sahip olmalarını sağlayacak ve sohbet deneyimini iyileştirecek.

Son Haberler