WhatsApp'ta tüm bildiklerinizi unutun! İşte teknolojinin geldiği son nokta: Bu yeniliğe inanamayacaksınız

WhatsApp'ta tüm bildiklerinizi unutun! İşte teknolojinin geldiği son nokta: Bu yeniliğe inanamayacaksınız
WhatsApp, son güncellemeyle görüntülü mesajlaşma özelliğine sahip oldu. Bu özellik, sohbet ederken anında bir video mesajı paylaşmanıza olanak tanır.

WhatsApp, sohbet deneyiminizi iyileştirmek için yeni özellikler tanıttı. Böylece WhatsApp'ta mesaj gönderirken video kaydedebilir veya görüntülü mesaj gönderebilirsiniz. Bu yeni özellik, kullanıcıların konuşmalarına 60 saniyelik video mesajları eklemelerine olanak tanıyacak.

WhatsApp görüntülü mesaj nasıl gönderirim?

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni sohbet yöntemini "tüm duygusal anları videoda paylaşmanın eğlenceli bir yolu" olarak tanımlamakta.. Kullanıcılar, sohbet ederken görüntülü bir anda görüntülü mesajlaşma moduna geçebilir.

whatsapp görüntülü mesaj özelliği

60 saniyelik mesajda ön ve arka kameraların arasında geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca mesajı göndermeden hemen öncesinde aydı durdurabilir ve video uzunluğunu kontrol edebilirsiniz. WhatsApp, video mesajlarının otomatik bir şekilde sessiz modda oynatılacağını ve videoya dokunmanın sesini açabilirsiniz.

Video mesajlarına, kullanıcı onları silene kadar sohbet geçmişinden erişilebilir, ve normal WhatsApp mesajları gibi, gizlilik nedenleriyle uçtan uca şifrelenirler.

Bir süre önce Meta, WhatsApp'a yeni bir özellik ekledi. Diğer şeylerin yanı sıra, bilinmeyen WhatsApp çağrılarını sessize almak tartışmalıydı. Bu özelliğin temel amacı, dolandırıcılık, spam ve aynı zamanda da bilinmeyen numaralardan gelen tüm aramaları otomatik olarak filtrelemektir.

WhatsApp, görüntülü mesajlaşma özelliklerini her geçen gün genişlemekte. Pandemi sürecinde grup sohbetleri açan bu uygulama, kullanıcıların aslında gerçek zamanlı olarak duygularını paylaşmalarına olanak sağlıyor.

Son Haberler