WhatsApp'tan güvenlik özelliği: Birçok cihaza yüklenmeye başladı

WhatsApp'tan güvenlik özelliği: Birçok cihaza yüklenmeye başladı
WhatsApp, kullanıcılarına yeni güvenlik önlemleri getiriyor. Söz konusu güvenlik önlemleri birçok cihaza yüklenmeye başladı. Detaylar haberimizde..

Dünyanın en fazla kullanıcısına sahip olan mesajlaşma platformlarından birisi olan WhatsApp, kullanıcılarına daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatmak için yeni özelliklerin üzerinde çalışmaya başladı. Bu özelliklerden biri, kullanıcı güvenliğini artıran bir özellik olduğu öğrenildi.

WhatsApp, 'passkey' adlı bir güvenlik özelliği hazırlıyor!

WhatsApp, her gün kullanıcılarına çok çeşitli özellikler sunuyor. Bu özelliklerden birisi de geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Popüler mesajlaşma platformunun Passkey adlı bir özellik üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Özellikle bu günlerde birçok kullanıcı güvenlik sorunlarından şikayetçi. Bu özellik kullanıcıları mutlu edecek gibi görünüyor. Raporlara göre Passkey özelliği ile birlikte hesabınızı daha iyi korumanın yeni yolu ortaya çıkarıldı. Ekran görüntülerine bakarak bu özellikle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

WhatsApp'tan güvenlik özelliği

Geçiş anahtarının etkinleştirildiği sayfada, "Parolanızın size ait olduğunu doğrulamak için artık parmak izinizi, yüzünüzü ya da kran kilidinizi kullanabilirsiniz" ifadesinin yer aldığı görüldü.

Kullanıcılar, geleneksel parolalar yerine düzenli parolalar oluşturmak yerine yüz tanıma veya biyometrik kimlik bilgilerini kullanarak oturum açabilir. Bu, güvenliği istediğiniz şekilde etkili hale getirir. Kısacası WhatsApp'ın bu özelliği, kullanıcıların güvenli olarak oturum açmasını sağlıyor.

WhatsApp, söz konusu özellikle ilgili herhangi bir bilgi yayınlamamıştır. bu yeni özellik Hala test aşamasında olduğu söylenirken edinilen bilgilere göre güvenlik özelliğinin Haziran ayında Apple'a kullanıcıları için otomatik Apple Kimliği hesap geçiş anahtarlarını kullanıma sunacağı öğrenildi.

Son Haberler