Windows 11'de Microsoft uygulamalarını hemen açmanızı sağlayan tuş kombinasyonu

Windows 11'de Microsoft uygulamalarını hemen açmanızı sağlayan tuş kombinasyonu
Windows 11 kullananlar için oldukça uzun bir kısayol kombinasyonu olduğunu biliyor muydunuz? Bu kombinasyonla Linkedin, Microsoft Office programlarını hemen açabiliyorsunuz. İşte detaylar...

Windows kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir tuş kombinasyonunu paylaşmak istiyoruz. Birçok tuşa aynı anda basmak zorunda kaldığınız bu kombinasyonda rahatlıkla Microsoft programlarını açabiliyorsunuz.

Microsoft'un kendi sahip olduğu uygulamalar için Windows 11'de tuş kombinasyonları bulunuyor. Varsayılan tarayıcınız için Microsoft Edge kullanmanıza bile gerek yok. Bu kombinasyonları kullandığınızda anında istediğiniz uygulamalara gidebileceksiniz.

Windows 11'de Microsoft tuş kombinasyonları

Ctrl+Shift+Alt+Win+W, tarayıcınızdaki Word365'i açmanıza yardımcı olur. Ctrl+Shift+Alt+Win+T'ye basarsanız Teams'i açarsınız. Ctrl+Shift+Alt+Win+P yaparsanız Powerpoint, Ctrl+Shift+Alt+Win+X yaparsanız da Excel programına erişim sağlamış olursunuz. Ctrl+Shift+Alt+Win+O yaptığınız Outlook, Ctrl+Shift+Alt+Win+L yaptığınızda ise direkt olarak Linkedin sitesine yönlendirilirsiniz.

Son Haberler